Tippbajnok – megyénk élcsapatainak kapusai versenyeznek

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

487616_742101669149790_54220998_nMazeti termékekért versenyezhetnek a megye I-es kapusok a SZEGEDma.hu újraindult Tippbajnok-játékában. Pénteken jön az első tipp, a hétvégén meg folytatódik a fociszezon.

A közelmúlt egyik legizgalmasabb megyei első osztályú bajnoksága a 2013/2014-es: a SZEGEDma.hu évek óta kiemelten foglalkozik a megyei focival, élő, fotós-videós beszámolókkal jelentkezünk hétről hétre. Ezt most tovább fokozzuk azzal, hogy a népszerű Tippbajnok játékunkat ismét útjára indítjuk a hajrában. Ezúttal a bajnokságok origói, a csapatok építésének alapjai, a futballkapusok adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra.

2011-ben Madránszki Zoltán, 2012-ben Koncz Róbert volt a nyerő

Játékunkat 2011-ben kezdtük, akkor az edzők tippelhették meg a következő forduló eredményeit. A bajnokság végén a Kiszombor trénere, Madránszki Zoltán bizonyult a legjobbnak, összesen 21 pontot szerezve előzte meg dobogós kollégáit Tóth Jánost (Sándorfalva) és Györgyi Istvánt (Nagymágocs). A győztest egy ajándékcsomaggal és egy Szeged Anno kötettel jutalmaztunk.

2012-ben a megye I-es klubok csapatkapitányai tippeltek a mérkőzésekre, akkor a Kistelek játékosa, Koncz Róbert nyert, s vehette át szerkesztőségünkben nyereményét, három palack minőségi bort. Koncz Róbert 24 pontot gyűjtött, Tanács Attilát (Röszke SK) és Hadár Attilát (Algyő SK) előzte meg.

Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Jön a kapusháború!

Ismét lesz kapusháború. A hálóőrök csatáját a tervek szerint pünkösdhétfőre szervezi Bagdi Ferenc, a nevezés és a lebonyolítás részleteit hamarosan olvashatják a SZEGEDma.hu-n is, az esemény médiapartnerénél.

Most a megye élvonalának kapusait kérjük fel a tippelésre, és idén az első három helyezett hálóőrt díjazzuk. A nyereményeket Bagdi Ferenc, Csongrád megye kesztyűseinek “nevelőapja” biztosítja, aki saját gyártású kapusfelszereléseivel ajándékozza meg a legjobb tippelőket. Megyénk kapusai közt egyre népszerűbb Mazeti márkájú felszereléseket ajánlott fel a kapusedzőként is dolgozó egykori, kiváló portás (képünkön épp Kispéter Zoltán, a Tápé SK rutinos hálóőre irányítja a védelmet Mazeti kesztyűben és mezben). Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat -, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki.

A kapusok pénteken adják le tippjeiket a fordulóra, a csapatok téli tabellán elfoglalt helyei szerint követik egymást a fogadások, azaz az első helyezett hódmezővásárhelyi kapuvédővel, Vasas Gáborral indul a játék. Felkészül a Tisza Volán portása, Dongó Dénes!

Előző sztori

Növelik a határátkelőhelyek számát Magyarország és Szerbia között

Következő sztori

Mazsolásodó olasz retekkülönlegesség a Sparban