Közélet

Súlyos baleset Szatymaznál, megindulhat a forgalom (FRISSÍTVE)

Súlyos baleset Szatymaznál, megindulhat a forgalom (FRISSÍTVE)

2014. február 26., szerda
Súlyos baleset Szatymaznál, megindulhat a forgalom (FRISSÍTVE)

Frontálisan ütközött két személygépkocsi a régi 5-ös úton Szatymaznál. Két sérült beszorult, akiket a helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki. A szakaszon teljes útzár van érvényben a helyszínelés ideje alatt, rendőrök terelik a forgalmat.

A rendelkezésre álló információk szerint két személyautó ütközött össze a régi 5-ös főút 157-158. kilométerszelvényénél 2014. február 26-án 13 óra körüli időben. A jelenlegi adatok alapján az autók Szeged felől Budapest irányába haladtak. Az egyik jármű balra akart kanyarodni, amikor a másik annak előzésébe kezdett és összeütköztek. A baleset során a kanyarodó jármű sofőrje és utasa sérült. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért a Budapest felől érkezők Szatymazon át Jánosszállás felé kerülhetik el a baleset helyszínét. Akik Budapestre tartanak, Jánosszálláson át Szatymaz irányába haladjanak. Az arra közlekedőket rendőrök igazítják útba. Zavartalan a forgalom a régi 5-ös főúton

14 óra 45 perckor feloldották a teljes útzárat a rendőrök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.