Közélet

Minőségi Díjat kapott a mórahalmi Colosseum Hotel

Minőségi Díjat kapott a mórahalmi Colosseum Hotel

2014. február 27., csütörtök
Minőségi Díjat kapott a mórahalmi Colosseum Hotel
Colosseum Hotel

2006-ban indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai turisztikai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Idén a mórahalmi Colosseum Hotel részesült a szakmai elismerésben.

A mórahalmi Colosseum Hotel****superior egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében. A különleges vendéglátó és wellness szolgáltatások, valamint a képzett személyzet biztosítja a kellemes és tartalmas időtöltést. A szálloda nemcsak a vendégek, de a szakma elismerését is kivívta, ennek ékes bizonyítéka a Magyar Turizmus Minőségi Díj, amelyet csütörtökön vehetett át a szálloda igazgatója,

Tahy Viktória

a fővárosi Utazás kiállításon. A Colosseum Hotel****superior a mellette található Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdővel együtt összesen 26 medencével, 3 óriáscsúszdával, 15 szaunából álló szaunavilággal kínál kikapcsolódási lehetőséget. Mórahalom magas ásványianyag-tartalmú gyógyvize mellett orvosok, szakképzett gyógymasszőrök és gyógytornászok segítik a megelőzést, a gyógyítást és az utókezelést is az idelátogatók megelégedésére. Jelentős nemzetközi elismerést jelent a Colosseum Hotel számára, hogy 2007-ben a HOTREC - mely az EU országok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete - szintén elismerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. Ezzel az elismeréssel a mórahalmi szálloda is jogosult az európai kritériumokat igazoló 2Q jel használatára, mellyel hozzájárul a magyar turizmus versenyképességének növeléséhez. A díj alapításának célja a szolgáltatók versenyképességének javítása, piaci pozícióik megtartása és lehetőségeik kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek szolgáltatásaik minőségének javítása érdekében. Az objektív és alapos minősítési rendszerben, a látogatók számára láthatatlan területeket is vizsgálják a hosszú távú vendégelégedettség elérésének érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.