Közélet

Lezsák Sándor: újjászerveződött a haza

Lezsák Sándor: újjászerveződött a haza

2014. február 20., csütörtök
Lezsák Sándor: újjászerveződött a haza
Lezsák Sándor

Négy esztendővel ezelőtt újjászerveződött ez a haza – mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön Lakiteleken, a Nemzeti Fórum országos kampánynyitó rendezvényén.

"Kétharmaddal kaptunk lehetőséget, hogy megállíthatatlanul és feltartóztathatatlanul tegyük a dolgunkat" – hangsúlyozta a Fidesszel szövetséges Nemzeti Fórum elnöke, Bács-Kiskun megye 4-es választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje.

Lezsák Sándor

szólt arról, hogy a 2010-es választás azért volt döntő jelentőségű, mert "nem kaptuk meg sem 1990-ben, sem később azt a felhatalmazást", hogy "békés úton, alkotmányos úton szervezzük újjá Magyarországot". A Nemzeti Fórum Szövetségben című rendezvényén megjelentek a Fidesz, a KDNP, valamint civil szervezetek képviselői, a Nemzeti Fórum országgyűlési képviselői és polgármesterei is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.