Sport

Labdarúgás: szoros Szeged 2011-vereség az UTA Aradtól

Labdarúgás: szoros Szeged 2011-vereség az UTA Aradtól

2014. február 1., szombat
Labdarúgás: szoros Szeged 2011-vereség az UTA Aradtól
szeged2011_maglod61_gs

Bár a szünetben még vezetett, végül mégis vereséget szenvedett a Szeged 2011-Grosics Akadémia a román másodosztályban szereplő UTA Arad elleni felkészülési mérkőzésen.

Az első félidőben igazán erős összeállításban léptek pályára a hazaiak, akik a játékban is kellő dominanciát mutattak a román második vonal 11. helyezettje ellen. A mezőnyfölény végül vezetéssé is érett, miután

Ács Levente

volt eredményes egy szép szegedi akció végén. A szünetben

Nyilas Elek

több fiatal labdarúgójának is lehetőséget adott, megbontva gyakorlatilag a teljes középpályássort. A második felvonásban fokozatosan talált magára az aradi együttes, és a lefújás előtt két utolsó lépésig kidolgozott támadással meg is fordította az állást.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia - UTA Arad 1-2 (1-0)

Gyula, Grosics Akadémia.

Szeged:

Belecan – Kéri, Farkas, Szabó, Zabari, Markovic, Máté, Ács, Bartyik, Zelenyánszki, Germán.

Csere:

Csányi, Dombai, Kalapács, Manga, Pászka, Kerek.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Szegedi gól:

Ács. Nyilas Elek:

„Egy harcos, agresszív stílusú román csapattal találkoztunk, aminek én személy szerint nagyon örülök. Ilyen mérkőzések segítenek abban, hogy megtapasztaljuk, milyen szellemben futballoznak a határon túli együttesek. Ez ugyanis minket is nagyobb erőbedobásra késztetett. Összességében egy kiváló meccset játszottunk, ami jól szolgálta a felkészülésünket a bajnoki szezonkezdetre.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.