Labdarúgás: szoros Szeged 2011-vereség az UTA Aradtól

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged2011_maglod61_gsBár a szünetben még vezetett, végül mégis vereséget szenvedett a Szeged 2011-Grosics Akadémia a román másodosztályban szereplő UTA Arad elleni felkészülési mérkőzésen.

Az első félidőben igazán erős összeállításban léptek pályára a hazaiak, akik a játékban is kellő dominanciát mutattak a román második vonal 11. helyezettje ellen. A mezőnyfölény végül vezetéssé is érett, miután Ács Levente volt eredményes egy szép szegedi akció végén. A szünetben Nyilas Elek több fiatal labdarúgójának is lehetőséget adott, megbontva gyakorlatilag a teljes középpályássort. A második felvonásban fokozatosan talált magára az aradi együttes, és a lefújás előtt két utolsó lépésig kidolgozott támadással meg is fordította az állást.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – UTA Arad 1-2 (1-0)
Gyula, Grosics Akadémia.
Szeged: Belecan – Kéri, Farkas, Szabó, Zabari, Markovic, Máté, Ács, Bartyik, Zelenyánszki, Germán. Csere: Csányi, Dombai, Kalapács, Manga, Pászka, Kerek. Vezetőedző: Nyilas Elek.
Szegedi gól: Ács.

Nyilas Elek: „Egy harcos, agresszív stílusú román csapattal találkoztunk, aminek én személy szerint nagyon örülök. Ilyen mérkőzések segítenek abban, hogy megtapasztaljuk, milyen szellemben futballoznak a határon túli együttesek. Ez ugyanis minket is nagyobb erőbedobásra késztetett. Összességében egy kiváló meccset játszottunk, ami jól szolgálta a felkészülésünket a bajnoki szezonkezdetre.”

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: megyei sztárigazolásokkal verte az Orosházát a Volán + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Úszás: A jövő bajnokai Hódmezővásárhelyen tartottak próbát az Eb-re

Legutóbbi hasonló cikkek