Sport

Labdarúgás: a második félidőben döntött a Kistelek

Labdarúgás: a második félidőben döntött a Kistelek

2014. február 23., vasárnap
Labdarúgás: a második félidőben döntött a Kistelek
kistelek_csanadpalota05_gs

Gólnélküli első játékrészt követően a második félidőben hármat lőttek az Akasztónak a Czeigersmidt-legények.

A kistelekiek a felkészülés során két kört is megvívtak a Csongrád megyei téli bajnokságban, ahol a második körben három vereséget szenvedtek a Szentestől, a SZVSE-től és az Algyőtől. Emellett az üllésiekkel vívtak fordulatos, 6-5-re elveszített csatát két hete, majd az elmúlt hétvégén az ásotthalmiakkal szemben maradtak alul 4-2-re hazai környezetben.

Czeigersmidt Roland

alakulatánál a Csongrádra távozott

Lévai Mihály

, a Tápén folytató

Rácz Zoltán

mellett a Mórahalomra igazoló

Zámbori Gábort

kell feltüntetnünk a mentek rovatban, míg az érkezési oldalon az újrakezdő

Bakonyi Sándor

, a Sándorfalváról jött

Koncz Róbert

, a csanyteleki

Piacsek Máté

, és a csengelei

Rácz Gergely

szerepel. A vasárnapi felkészülési meccsen a kistelekiek ellenfele a szebb napokat is megélt, a Bács-Kiskun megyei élvonalban a 11. helyen telelő Akasztó gárdája volt. A Czeigersmidt-legénység kiegyenlített első félidőt vívott a szomszéd megyebeli csapattal, aztán a második félidőben Rostás, Fődi és Koncz találataival a maga javára döntötte el a mérkőzést, amit 3-1-arányban nyertek a Csongrád megyeiek. A Kistelek számára ez mindenképp biztató előjel a jövő szombati bajnoki rajt előtt, amikor a Szegedi Vasutas otthonában belekezdenek a tavaszi idénybe 14.30-tól.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Kisteleki TE - Akasztó FC 3-1 (0-0)

Kistelek:

Szalkai (Kalics) - Tóth Á. (Béres), Bosánszki, Rácz G., Gera, Rostás B., Kispál (Zuh), Koncz R., Piacsek, Lajos (Fekete), Getyinás (Fődi).

Vezetőedző:

Czeigersmidt Roland.

Kisteleki gólszerzők:

Rostás, Fődi, Koncz. Czeigersmidt Roland:

"Sajnos ismét nem tudtam azt a csapatot játszatni, amit szerettem volna, mert voltak hiányzóink, de remélem a jövő szombati, SZVSE elleni rajtra már egyben leszünk. Ez a találkozó főpróbának jó volt, az majd jövő héten kiderül, mire volt elég. Az érzéseim azonban bizakodóbbak, pozitívabbak, mint ősszel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.