Sport

Kézilabda: Baloghgal és Blazeviccsel hosszabbított a Pick

Kézilabda: Baloghgal és Blazeviccsel hosszabbított a Pick

2014. február 6., csütörtök
Kézilabda: Baloghgal és Blazeviccsel hosszabbított a Pick
baloghzsolt_pick_benfica_mj070

A csapat vezetése meghosszabbította Balogh Zsolt és Alen Blazevic szerződését. A magyar válogatott játékos 2+1, a horvát válogatott kézilabdás júniusban lejáró megállapodását 2 évvel hosszabbította meg a klub.

"A téli szünetben kezdtük meg az egyeztetéseket a két játékossal,

Balogh Zsolttal

és

Alen Blazeviccsel

.

Juan Carlos Pastor

vezetőedző számára mindkét játékos fontos szerepet tölt be a rendszerben, és elégedett a teljesítményükkel, így nem volt kérdés, hogy mindkettőjüket továbbra is a csapatunkban szeretnénk tudni. Sikerült mindenben megegyeznünk, így arról tudok beszámolni, hogy meghosszabbítottuk a szerződésüket. Baloghgal 2+1, míg Blazeviccsel 2 évvel hosszabbítottuk meg a szerződését" – nyilatkozta

Mezei Richárd

, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója

a klub honlapjának

. "Remekül érzem magam a csapatban, kiváló edzőtől tanulhatok, és bízom benne, hogy fejlődhetek még tovább. Örülök annak, hogy továbbra is a Pick Szegedet erősíthetem, ilyen remek közönség előtt játszhatom hétről hétre" – nyilatkozta Balogh Zsolt. "Nagyszerű két évet játszottam eddig a Pickben, és bízom benne, hogy még két szép évet tölthetek el a csapatban. Büszke vagyok arra, hogy az Európában is nagy elismerésnek örvendő klubot erősíthetem – tette hozzá a maga részéről Alen Blazevic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.