Bulvár

Gázolaj folyt az útra Röszke és Mórahalom között (FRISSÍTVE)

Gázolaj folyt az útra Röszke és Mórahalom között (FRISSÍTVE)

2014. február 25., kedd
Gázolaj folyt az útra Röszke és Mórahalom között (FRISSÍTVE)

Rendőrök lassítják a forgalmat az 5512-es úton Mórahalom közelében, ahol mintegy két kilométer hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra - írja a police.hu.

Röszke és Mórahalom között az 5512-es út 9-10. kilométerszelvényénél 2014. február 25-én 9 óra 15 perckor – eddig ismeretlen körülmények között – mintegy 2 kilométer hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra. Ennek eredményeként az érintett útszakasz csúszóssá vált, ezért a rendőrök mindkét irányból lassítják a forgalmat. A torlódás elkerülése érdekében javasolt, hogy mindkét irányban az 502-es összekötő úton át az 55-ös főutat válasszák.

Semlegesítették a kifolyt anyagot

A rendőrök 11 óra 30 percig lassították a forgalmat az 5512-es úton. A közútkezelők homokkal semlegesítették a kifolyt gázolajat, valamint sebességkorlátozó jelzőtáblákat helyeztek ki a helyszínen. A rendőrség felhívja az arra közlekedők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.