/

Cukiságban a 8 hónapos Bene viszi a prímet + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140205_legcukibb_baba_003A kiskundorozsmai Bálint család legfiatalabb csemetéje, Bene fotójára érkezett a legtöbb szavazat a Kálvária téri Super Hamburger „babacukiságversenyén”, így az ő szülei vehették át a non-stop hamburgerező győztesnek kijáró ajándékkuponját.


Mint azt korábban írtuk, Szeged legcukibb babáját kereste játékával a Tisza-parti város egyik legrégebben indult hamburgerezője a facebookon. A felhívásra végül száznál is több kép érkezett, közöttük pedig a felhasználók „Tetszik” megjelöléseinek száma alapján hirdettek győztest a szervezők. Sashegyi Babett, az üzlet vezetője portálunknak elmondta, az akció népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy már a díjak előrevetítése előtt is számos fotót kaptak a büszke szülőktől. „Nem kértük külön a játékban, hogy az oldalunkat is lájkolják a szavazók, mégis több száz fővel nőtt a követőink száma” – tette hozzá a versenyt megálmodó hölgy.

hamburger02_gs

A legtöbb szavazatot a megmérettetés indulásakor még 7 hónapos Bálint Bene fényképe kapta, szám szerint 851-et. Mint a büszke szülők portálunknak elárulták, sem a kisfiút, sem hétéves bátyját nem nevezték még soha hasonló játékba, és a jövőben sem szeretnék. A mostani egy különleges eset ebből a szempontból, ami azonban a családtagok, barátok és ismerősök aktív közreműködésének is hála igazán jól sült el. Bene édesapjától azt is megtudtuk, habár Dorozsmáról már ritkábban járnak át, korábban Szegeden éltek és gyakran látogatták a Super Hamburgert, a 36 típust felsorakoztató étlapról pedig főleg a „Maffia” fantázianevet viselő hamburgert kedveli a család. Édesanyja elmondta, Bene egy rendkívül aktív, élénk kisbaba, és bár ott jártunkkor éppen elszenderedett a babakocsiban, ez azonban inkább volt betudható a friss levegőnek, mint a kisfiú habitusának.

balint_bene02

„Az utolsó pillanatban, már a nevezési határidő lejárta után érkezett be két kép egy ikerpárról, akik nagyon megérintették a szívünket. Mirella Gréta és Gergő Benett hat hónapra születtek, 790 illetve 640 grammos súllyal. Szerencsére ma már mindketten szépen fejlődnek, mi pedig köszönetképpen, amiért részesei lehettünk az ő történetüknek, egy különdíjjal igyekeztünk kedveskedni a családjuknak” – árulta el Sashegyi Babett.

SZS20140206_legcukibb_babak_002

A most féléves, korrigált számítás szerint három hónapos kislány és kisfiú édesanyja az ajándékkupon átvételekor portálunknak elmondta, gyermekei az orvosi kezeléseknek is köszönhetően szépen nőnek, Gergő Benettnél már három, Mirella Grétánál pedig négy kilogrammos testsúlyt mértek legutóbb. Hozzátette, a versenyről az interneten értesült, a különdíj pedig meglepte, de nagyon örül neki, hiszen egyébként is rendszeresen látogatják a Kálvária téri hamburgerezőt, immáron húsz éve.

no images were found

Előző sztori

Csokinap a Szeged Plazában - grillázsból épült fel a dóm + FOTÓK, VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

A Bosch idén is növeli magyarországi munkavállalóinak számát

Legutóbbi hasonló cikkek