/

Zenei bolhapiac a Kapcában!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bolhapiac_kapcaRégi lemezek, zenekaros pólók és ajándéktárgyak cserélhetnek gazdát a Kapca kávézó bolhapiacán, február 8-án.

Lemezbörzét és bolhapiacot hirdetett meg a Kapca Kávézó és Bisztró (Alsóvárosi Művelődési Ház – Szeged, Rákóczi u. 1.) február 8-án, szombaton 10 órától. Nézz körül a házad táján és szabadulj meg apád régen hallgatott hippi lemezgyűjteményétől! Vissza nem térő lehetőség, hogy elcseréld az amerikai nagybácsidtól kapott, sohasem hallgatott jazz cd­-ket, anyu rég nem használt kottagyűjteményét vagy az öcséd levetett Motörhead pólóját. Neked is itt a helyed, ha a szomszéd kihajított, de még működő lemezjátszójához lemezeket vennél, esetleg a kuka mellett hagyott kislemezeket nagylemezekre cserélnéd, netán van gyűjteményed, de rájöttél mi minden hiányzik a kollekcióból.

Gyere el az első szegedi lemezbörzére, ahol cserélhetsz, adhatsz ­vehetsz mindenféle zenével kapcsolatos tárgyat, kis és nagylemezt, cd-­t, dvd­-t, zenei relikviát, pólókat, műszaki cikket, hangszert. Sőt, eszmét cserélhetsz hasonszőrű lemezgyűjtő fanatikusokkal, dj­-kkel, muzsikusokkal, trendi arcokkal vagy csak egyszerűen emberekkel, akik szeretik a zenét.

A vásárlóknak ingyenes a belépés, az árusoknak csak 500 Ft az asztalbérlés.

Az eladók a megadott telefonszámon jelezhetik (20/530 7451) mekkora helyre van szükségük. A teremben van elég konnektor, de hosszabbítóról, elosztóról magadnak kell gondoskodnod!

Az árusításban résztvevőknek pár percre be lehet állni gépjárművel a művelődési ház udvarára 10 óra előtt. Egyéb parkolási lehetőség a házzal szemben. Nagyobb parkoló az alig 300 méterre levő vasútállomásnál található!

Előző sztori

SZerinTEd? – Tömördi Péter válaszol

Következő sztori

Spanyolországban körözött BMW-t foglaltak le Nagylaknál