Sport

Vízilabda: három szegedi ász a horvátok elleni Világliga-keretben

Vízilabda: három szegedi ász a horvátok elleni Világliga-keretben

2014. január 6., hétfő
Vízilabda: három szegedi ász a horvátok elleni Világliga-keretben
Vizes vb - Aranyérmes a férfi vízilabda-válogatott

A világbajnok csapattal utazik Benedek Tibor szövetségi kapitány a horvátok ellen január 14-én esedékes vízilabda világliga-mérkőzésre.

A szakvezető a szövetség honlapjának elmondta: jövő vasárnap találkozik a keret, délután mennek Nagykanizsára, ott edzenek és alszanak, hétfőn buszoznak tovább Sibenikbe, ahol este újabb edzés következik, kedden játsszák a meccset, a visszaút pedig szerdán lesz. A magyarok november 12-én, Miskolcon 8-5-re legyőzték a görögöket, majd utóbbiak december 10-én, vendégként meglepetésre nyertek - büntetőkkel 12-11-re - az olimpiai bajnok horvátok ellen. A trióból a körmérkőzéses, oda-visszavágós rendszerű sorozat győztese jut tovább az úgynevezett szuperdöntőbe. A 13 fős keretben az A-Híd Szeged VE három friss világbajnokát, a kapus

Nagy Viktort

, valamint a

Decker Ádám

és

Szivós Márton

mezőnyjátékosokat is ott találjuk.

A Horvátországba utazó keret:

Nagy Viktor, Decker Attila (kapusok), Gór-Nagy Miklós, Decker Ádám, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Hosnyánszky Norbert, Varga Dénes, Varga Dániel, Szivós Márton, Bátori Bence (mezőnyjátékosok).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.