Közélet

Mórahalmi szaunamester az ország legjobbjai között

Mórahalmi szaunamester az ország legjobbjai között

2014. január 7., kedd
Mórahalmi szaunamester az ország legjobbjai között
Kiss_Anita_szauna

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szaunamestere, Kiss Anita is részt vett az idén negyedik alkalommal kiírt Szauna Szeánsz® Oscar gyulai középdöntőjében.

A versenyben az ország legjobb szaunamesterei mérik össze tudásukat, az ország több pontján lebonyolított középdöntőkön azok vehettek részt, akik sikerrel vették az elődöntős akadályt. A gyulai Várfürdőben rendezett középdöntőben kilencen indulhattak - köztük a mórahalmi

Kiss Anita

is. - Az elődöntőkön kizárólag a vendégek értékelték a szaunamesterek munkáját. Pontszámaikat a szeánszok végén, a számukra biztosított szavazó cédulára írhatták rá, majd értékelésüket a kihelyezett szavazó urnába kellett beledobniuk. A kétnapos gyulai megmérettetés első napján is hasonló volt a forgatókönyv, ekkor kizárólag a vendégek szavazhattak, voksukkal öt szaunamestert juttathattak tovább a másnapi döntőbe. Bár rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a saját szaunaszeánszom után, mégsem sikerült továbbjutnom. Sok tapasztalatot szereztem, jövőre megint nekifutok - mondta bizakodva Anita. A mórahalmi szaunamester egy sós-kávés szeánsszal kényeztette a vendégeket, levendula illó olajjal fűszerezve a bemutatót. A rutin sokat számított a versenyen, többen is harmadszor-negyedszer indultak. Számos különleges szeánszot élvezhettek a vendégek: volt Charlie Chaplin-es és rózsaszirmos arab szauna szeánsz is. Végül egy gyulai, egy gyopárosi és egy kecskeméti versenyző jutott tovább az országos döntőbe, amelyet áprilisban rendez majd meg a Magyar Turizmus Zrt. a Magyar Fürdőszövetség és a MEME – Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület szakmai támogatásával. A végső nyertes a Szauna Szeánsz® Oscar díjat veheti át és egy éven keresztül viselheti a címet szolgáltatójával együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.