Bulvár

Készenléti rendőrök fogtak bolti tolvajokat Szegeden

Készenléti rendőrök fogtak bolti tolvajokat Szegeden

2014. január 6., hétfő
Készenléti rendőrök fogtak bolti tolvajokat Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 5-én késő délután érkezett a bejelentés, miszerint két férfi ruhaneműt próbált meg eltulajdonítani egy bevásárlóközpont egyik üzletből - adta hírül a police.hu.

A Szegedre közterületi szolgálatra vezényelt készenléti rendőrök a belvárosában láttak el szolgálati feladatokat, amikor a bevásárlóközpontban kellett intézkedniük. A szerbiai fiatalok eltávolították a pólóról az áruvédelmi etikettet és megpróbáltak fizetés nélkül távozni, de a biztonsági kapu jelzett. Az eladók az egyik fiút feltartóztatták a helyszínen. Társát a Készenléti Rendőrség munkatársai rövid időn belül beazonosították és még az üzletközpontban elfogták, majd mindkettőjüket előállították az illetékes rendőrkapitányságra. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelteket őrizetbe vette és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.