Bulvár

Fegyveres rablás a szegedi pénzváltóban, a járókelők gyűrték le + FOTÓK

Fegyveres rablás a szegedi pénzváltóban, a járókelők gyűrték le + FOTÓK

2014. január 15., szerda
Fegyveres rablás a szegedi pénzváltóban, a járókelők gyűrték le + FOTÓK
rablas_01_gs

Egy 19 éves férfi fegyverrel rabolta ki délelőtt a Tisza Lajos körúti pénzváltót, az ott dolgozó nőt is bántalmazta. Zsákmányával nem sokáig jutott, az utcán sétáló járókelők legyűrték a rablót.

Szerda délelőtt egy 19 éves férfi rúgta be Szegeden a Hajnóczy utcai pénzváltó ajtaját, ahol egy gáz-riasztó pisztollyal a kezében követelte a bevételt - nyilatkozta a helyszínen

Szenti Szabolcs

rendőrségi sajtószóvivő. A váltóban dolgozó nőt bántalmazta, majd a kasszában lévő pénzzel próbált meg kereket oldani. Nem jutott azonban messzire: az utcán sétáló fiatalok feltartóztatták a rablót, a földre leteperve tartották a rendőrség kiérkezéséig, akik az elkövetőt letartóztatták. A 19 éves

H. Ákos

harkakötönyi lakos ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A valutaváltóban dolgozó hölgyet kórházba szállították, az elsődleges információk szerint könnyebben sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.