/

Fegyveres rablás a szegedi pénzváltóban, a járókelők gyűrték le + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

rablas_01_gsEgy 19 éves férfi fegyverrel rabolta ki délelőtt a Tisza Lajos körúti pénzváltót, az ott dolgozó nőt is bántalmazta. Zsákmányával nem sokáig jutott, az utcán sétáló járókelők legyűrték a rablót.

Szerda délelőtt egy 19 éves férfi rúgta be Szegeden a Hajnóczy utcai pénzváltó ajtaját, ahol egy gáz-riasztó pisztollyal a kezében követelte a bevételt – nyilatkozta a helyszínen Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő. A váltóban dolgozó nőt bántalmazta, majd a kasszában lévő pénzzel próbált meg kereket oldani. Nem jutott azonban messzire: az utcán sétáló fiatalok feltartóztatták a rablót, a földre leteperve tartották a rendőrség kiérkezéséig, akik az elkövetőt letartóztatták.

A 19 éves H. Ákos harkakötönyi lakos ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A valutaváltóban dolgozó hölgyet kórházba szállították, az elsődleges információk szerint könnyebben sérült meg.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: lemondott Paksi Péter, edzőt keres a Tápé

Default thumbnail
Következő sztori

Kutyalánccal kötötte ki élettársát a máriakéméndi férfi

Legutóbbi hasonló cikkek