/

A legcukibb babát keresi a kultikus szegedi hamburgerező

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

super_hamburgerKülönleges akcióval hívta fel magára a figyelmet Szeged egyik legrégebben indult hamburgerezője. A Kálvária téri non-stop gyorsétterem az egyik népszerű közösségi portálon „babacukiság-versenyre” invitálta vendégeit.

„Magam is édesanya vagyok, van egy kislányom és egy 18 hónapos kisfiam, akik bármikor képesek mosolyt csalni az arcomra apró-cseprő dolgaikkal. Szívesen meg is örökítjük ezeket fényképeken, ahogyan minden más büszke szülő teszi ezt. Innen jött az ötlet, hogy hirdessünk cukiság versenyt a vendégeink körében” – árulta el az akció indulásáról Sashegyi Babett, a már 25 éve működő Super Hamburger üzletvezetője. Hozzátette, mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, ezért is nem szépségversennyel próbálkozott, hanem a kicsikről készült, aranyos, kedves szituációkat megörökítő fotókat várt a beküldőktől.

„Nagyon sok család jár hozzánk hamburgerezni, és számos pozitív visszajelzést kaptunk már a kezdeményezésről. Tetszik a vendégeinknek, szívesen büszkélkednek gyermekeikkel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már azt megelőzően is számos képet kaptunk, hogy nyereményeket helyeztünk volna kilátásba a résztvevők között” – mesélte a visszajelzésekről az üzletvezető. Elmondta, száznál is több fénykép érkezett a felhívásra, amelyeket kedden rendszerezett albumba, és amelyekre február másodikáig lehet szavazni a gyorsétterem Facebook-oldalán.

A győztes baba családja egy 5000 forint értékű kupont válthat be a hamburgerezőnél, de a szavazók sem maradnak éhesek, nekik három finom hamburgert ajánlanak fel a szervezők.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: megkezdődött az átigazolási időszak Csongrád megyében is

Következő sztori

DK: Gyurcsány privatizált, ügyeskedett, Orbán viszont zsákmányt szerez + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek