Bulvár

Vajda Attilától kaptak ajándékot a gyermekklinika kisbetegei + FOTÓK

Vajda Attilától kaptak ajándékot a gyermekklinika kisbetegei + FOTÓK

2013. december 18., szerda
Vajda Attilától kaptak ajándékot a gyermekklinika kisbetegei + FOTÓK
SZS20131218_vajda_attila_a_gyermekklinikan_005

Kellemes meglepetésben volt része szerda délelőtt az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-egészségügyi Központ onkológiai és hematológiai osztályán ápolt gyermekeknek, akiket Vajda Attila olimpiai bajnok kenus látogatott meg. A sportoló a Szegedi Kenu és Sport Alapítvány nevében, a Mosoly Bajnokai összefogással együttműködve ajándékokat vitt a lurkóknak.

A versenyzőt

Bereczki Csaba

, az intézményt július 1. óta vezető klinikaigazgató fogadta, majd ezt követően járt körbe a két osztály szobáiban

Vajda Attila

. Plüssállatokat, kifestőket, rajz- és mesekönyveket rejtettek az általa átadott csomagok, amelyeket felajánlásokból állítottak össze. „Úgy gondolom, nagyon fontos egy ilyen akció a gyerekeknek, hiszen új impulzusok érik őket, másokkal is találkozhatnak azokon túl, akik körülveszik őket a mindennapokban. A nekik szánt ajándékok is pont azt a célt szolgálják, hogy egy kicsit feledtessék a nehezebb időszakokat, amelyeket itt az épület falai között átélnek ezek a gyermekek. Ezek persze apró ajándékok, de azt hiszem, itt elsősorban a gesztus a lényeg, az, hogy egy kis örömet csempésszünk a napjaikba így, karácsony közeledtével. Kell, hogy érezzék, szeretik őket, foglalkoznak velük, mi azt szeretnénk segíteni, hogy a körülményekhez képest boldogan, minél több mosollyal éljék az életüket” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak az olimpiai bajnok sportoló. Arra a kérdésre, milyen hangulatban távozik a klinikáról, Vajda Attila a következőket mondta: „Magam is apuka vagyok, és azt mondhatom, adni mindig jó érzés. Rendkívül pozitív benyomás, ahogy ezek a gyerekek örülnek a kapott ajándéknak. Félig persze szorult szívvel távozom ma innen, hiszen látom rajtuk, hogy betegek, de közben azt is látom, hogy egy kis ajándékkal mekkora örömet lehet nekik okozni, és ez adott esetben milyen lendületet adhat nekik a gyógyulás felé vezető úton.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.