Thai-box: Szentendrén krampuszkodtak a szegedi fiatalok

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

krampusz_kupaA hétvégén Szentendrén lépett a szorítók közé a Szandzsu Thai Box klub három fiatal növendéke, ahol a II. Krampusz Kupa keretein belül összesen 21 mérkőzést izgulhatott végig a kilátogató publikum.

A vasárnap délelőtt kezdődött muay thai családi nap során 3×1 perces bemutató összecsapásokon vették fel a küzdelmet ellenfeleikkel a szegedi sportolók. Darida Tibor klubvezető, tréner elmondása szerint a 2004-es születésű Hódi Dávid egy igazán technikás és élvezetes meccset vívott, míg a jövőre már a kadettek között szereplő Bodor Gábor élete harmadik mérkőzése kiegyenlített erőviszonyok mellett zajlott. Mindemellett utóbbi sportoló kortársa, Gyurcsánszky Bence nyújtotta talán a legvirtuózabb produkciót, különösen kéztechnikája kiemelkedő a thai-box mellett az ökölvívást is űző fiatalnak. A tornára Darida Tibor és Lajos Attila készítették fel a gyerekeket.

A klubhoz kötődő hír, hogy edzéseiket az utóbbi időben az Arany János Általános Iskola tornatermében tartják, a tréningekre pedig minden érdeklődőt szívesen várnak. “A mi klubunk specialitása, hogy nem csak versenyzőket nevelünk, hanem átfogjuk az egész családot: nálunk a hatéves gyerek együtt edz a szüleivel, testvéreivel. Erre nagyon büszke vagyok, ráadásul nem csak a családot teszi erősebbé, de a gyerek és szülő között sokszor felszakadt kötelék is megerősödik” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Darida Tibor egy idén februári családi napon.

A Szandzsu Thai Box klubról bővebb információk találhatók az egyesület facebook oldalán.

Előző sztori

ÁNTSZ: újabb ellenőrzéssel vizsgálták a dohányzást

Következő sztori

Visszafizettetik az állami cégvezetőkkel jutalmaik egy részét