Sport

Thai-box: Szentendrén krampuszkodtak a szegedi fiatalok

Thai-box: Szentendrén krampuszkodtak a szegedi fiatalok

2013. december 11., szerda
Thai-box: Szentendrén krampuszkodtak a szegedi fiatalok
krampusz_kupa

A hétvégén Szentendrén lépett a szorítók közé a Szandzsu Thai Box klub három fiatal növendéke, ahol a II. Krampusz Kupa keretein belül összesen 21 mérkőzést izgulhatott végig a kilátogató publikum.

A vasárnap délelőtt kezdődött muay thai családi nap során 3x1 perces bemutató összecsapásokon vették fel a küzdelmet ellenfeleikkel a szegedi sportolók.

Darida Tibor

klubvezető, tréner elmondása szerint a 2004-es születésű

Hódi Dávid

egy igazán technikás és élvezetes meccset vívott, míg a jövőre már a kadettek között szereplő

Bodor Gábor

élete harmadik mérkőzése kiegyenlített erőviszonyok mellett zajlott. Mindemellett utóbbi sportoló kortársa,

Gyurcsánszky Bence

nyújtotta talán a legvirtuózabb produkciót, különösen kéztechnikája kiemelkedő a thai-box mellett az ökölvívást is űző fiatalnak. A tornára Darida Tibor és

Lajos Attila

készítették fel a gyerekeket. A klubhoz kötődő hír, hogy edzéseiket az utóbbi időben az Arany János Általános Iskola tornatermében tartják, a tréningekre pedig minden érdeklődőt szívesen várnak. “A mi klubunk specialitása, hogy nem csak versenyzőket nevelünk, hanem átfogjuk az egész családot: nálunk a hatéves gyerek együtt edz a szüleivel, testvéreivel. Erre nagyon büszke vagyok, ráadásul nem csak a családot teszi erősebbé, de a gyerek és szülő között sokszor felszakadt kötelék is megerősödik” - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Darida Tibor egy idén februári

családi napon

. A Szandzsu Thai Box klubról bővebb információk találhatók az egyesület

facebook oldalán

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.