Elmondom

SZerinTEd? - Horváth Bence válaszol

SZerinTEd? - Horváth Bence válaszol

2013. december 20., péntek
SZerinTEd? - Horváth Bence válaszol
SZS20131216_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Milyen módszerekkel próbálod túlélni a vizsgaidőszakot?

Mai bemutatkozónk Horváth Bence, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar elsőéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgatója. Bence a Dunántúlról érkezett a dél-alföldi városba, határozott jövőtervvel: a SZTE-n szeretné megcsinálni az alapképzés mesterszintű fokozatát. Állítása szerint sokat van a TIK-ben, itt könnyebben tud koncentrálni a tanulnivalóira, amikből bővel akad az első vizsgaidőszakban.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal fiú most saját bőrén tapasztalja, a felsőoktatásban mennyire nem működik a rendszeres tanulás, a precíz időbeosztás, így sok kávéval és kólával próbálja tuningolni a szervezetét. A tantárgyakat nehézségi szint szerint próbálja variálni.

Zenelista: (tőlük bármi jöhet)

- Avicii - Of Monsters and Men - Coldplay - Christina Perri - The Fraid

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.