Közélet

Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Kecskemétnél (FRISSÍTVE!)

Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Kecskemétnél (FRISSÍTVE!)

2013. december 16., hétfő
Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Kecskemétnél (FRISSÍTVE!)
Kigyulladt egy kamion, lezárták az M5-ös autópályát Kecske

Egy sávon, sebességkorlátozás mellett megindult a forgalom az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Kecskemétnél, ahol korábban kigyulladt egy autószállító kamion - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották, ám a tréler műszaki mentése jelenleg is tart. Kovács Andrea megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt közölte: a tréler eddig ismeretlen okból kapott lángra az autópálya bal pályatestének 74-es kilométere közelében. Senki nem sérült meg, a helyszínre 5 járművel kecskeméti és lajosmizsei tűzoltók érkeztek, akik két víz- és két habsugárral fékezték meg a tüzet. A kamion 8 személygépkocsit szállított, melyek közül 6 vált a lángok martalékává – tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy az anyagi kár jelentős és az ügy részleteinek tisztázása érdekében tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Korábban:

Kigyulladt egy autószállító kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hétfő este Kecskemétnél, a tűz megfékezéséig ezen az oldalon a sztráda érintett szakaszát lezárta a rendőrség, a forgalmat elterelik - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a tréler eddig tisztázatlan okból kapott lángra. Senki nem sérült meg, a tűz oltásán azonban jelenleg is dolgoznak a katasztrófavédelem munkatársai – tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.