Közélet

Csongrád megye végzett az élen a katasztrófavédelem bajnokságán

Csongrád megye végzett az élen a katasztrófavédelem bajnokságán

2013. december 12., csütörtök
Csongrád megye végzett az élen a katasztrófavédelem bajnokságán
1212pont01

A hivatásos katasztrófavédelmi szervek 2013. Éves Országos Pontszerző Bajnokságán a legtöbb pontot a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság érte el – jelentették be szerdán az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szakmai és szolgálati feladatokat elősegítő fizikai felkészítéssel és sportszervezéssel foglalkozók koordináló értekezletén.

Az ünnepségen

Bittmann Tibor

dandártábornok, a humánszolgálat vezetője adta át a teljesítményt elismerő serleget a megyét képviselő

Nógrádi Csaba

őrnagynak, aki Laczkó Balázs tű. főhadnagy, sporttiszt teljesítményét elismerő oklevelét is átvette. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapatai az év folyamán megrendezett fordulók során úszásban, terepfutásban és fekvenyomásban a második helyet szerezték meg, míg atlétikában és kispályás labdarúgásban az ötödik helyet érték el a csapatok, így összesítésben 99 ponttal a harmadik helyezett, fővárosi és a második, borsodi csapatot megelőzve lett első Csongrád megye.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.