Búvárúszás: 18 bajnoki cím és egy nagy visszatérő a Murénánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

AdriDecember 7-én rendezte a Magyar Búvár Szakszövetség első alkalommal kiírt Rövidpályás Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokságát Kecskeméten. A rendezvényen a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub 16 versenyzője indult, akik egyéb helyezések mellett végül 18 első helyet szereztek a 25 méteres medencében.

A szegedi csapat tagjaként részt vett a versenyen Újhelyi Adrienn, aki végül a szenior korcsoportban 50 méteres és 100 méteres hosszon is besöpörte a bajnoki címet. A hölgy neve nem ismeretlen a sportágban, korábban két ezüstérmet és egy bronzot szerzett junior világbajnokságon, illetve három junior Európa bajnoki harmadik helyet tudhat magáénak.

“Fél éve kezdtem újra aktívabban úszni, hetente háromszor járok el barátokkal edzeni. Van, amikor csak magunk vagyunk, előfordul, hogy a búvárcsapattal készülünk, de megmondom őszintén, eredetileg nem terveztem, hogy újra induljak versenyeken. Pár nappal a torna előtt szóltak a többiek, hogyha van kedvem, tartsak velük. Jó mulatságnak ígérkezett, így beneveztem” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak indulása körülményeiről Újhelyi Adrienn.

Default thumbnail
Előző sztori

Röplabda: két győzelemmel nyitott az SZTE EHÖK SE

Következő sztori

Női futball: újszentiváni ezüst Debrecenből + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek