Elmondom

SZerinTEd? – Zombori Júlia válaszol

SZerinTEd? – Zombori Júlia válaszol

2013. november 13., szerda
SZerinTEd? – Zombori Júlia válaszol
5_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Meddig tart nálad a bringaidőszak?

Idén hozta le Szegedre kétkerekűjét rovatunk mai szereplője,

Zombori Júlia

. A hallgató a fővároshoz közeli Pilisszántóról érkezett a napfény városába. A sportos életmód híve, így nem csak olcsósága, hanem az egészséges életmód miatt is a biciklit preferálja a szegedi tömegközlekedés helyett - igaz, az egyetem biztosít számára bérletet a helyi járatokra is, ezt azonban csak rossz időben használja ki. Egy-egy túrázás alkalmával is előkerül a bringa, bejárta vele Győrt és környékét, de barátaival a Balaton partját is körbetekerték egy ötnapos kirándulás alkalmával.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Júlia a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon tanul rekreációszervező szakán tanul immáron harmadik éve.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Pitbull - Rihanna - Miley Cyrus - David Guetta - Ocho Macho

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.