Elmondom

SZerinTEd? - Tóth László válaszol

SZerinTEd? - Tóth László válaszol

2013. november 18., hétfő
SZerinTEd? - Tóth László válaszol
SZS20131113_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk

Tóth László,

aki félig a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karára, félig pedig a Bölcsészettudományi Karra jár, ugyanis földrajz-történelem szakos tanárnak készül. Laci azt mondta, a TTIK-s kari bulikat túldimenzionálják, közel sem olyan jók, mint ahogyan áradoznak róluk, BTK-son viszont még nem volt, mert az ehhez szükséges kedvezményes kártyát még nem váltotta ki.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Részigazságot lát abban, ha valaki azt állítja, hogy az egyetemisták csak isznak, és felelőtlenül egymás ágyába bújnak, mert szerinte van ilyen is, de nem kell mindenkit általánosítani. Bulizni legalább a vizsgaidőszakban kell, máskülönben belülről túlfeszít a sok parázás.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Quimby - Justin Timberlake - Heaven street seven - Kispál és a Borz - Muse

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.