Elmondom

SZerinTEd? – Csanádi Nóra válaszol

SZerinTEd? – Csanádi Nóra válaszol

2013. november 29., péntek
SZerinTEd? – Csanádi Nóra válaszol
4_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jár-e még hozzátok a Mikulás?

Az egyik legjobb ünnepnek tartja az évben, ezért még nem mondott le a Mikulásról rovatunk mai szereplője,

Csanádi Nóra

. Az apró ajándékok mellett pénzt is kapnak ilyenkor, ami jól szokott jönni a karácsony előtti horribilis költekezési időszakban. Két féltestvérével így minden december 6-án kiteszik a csizmát, melybe nem (csak) a virgács landol!

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Nóra a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán, kereskedelem és marketing szakon tanul, másodéves hallgató. Tanulmányait befejezve logisztikai vonalon helyezkedne majd el.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Infinity Ink - AC/DC - Tankcsapda - Avicii - Martin Garrix

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.