Elmondom

SZerinTEd? - Balogh Annamária válaszol

SZerinTEd? - Balogh Annamária válaszol

2013. november 25., hétfő
SZerinTEd? - Balogh Annamária válaszol
SZS20131122_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jár még hozzátok a Mikulás?

Családjával a mai napig tartja Mikulás hagyományát rovatunk mai szereplője,

Balogh Annamária

. Négyen vannak testvérek, a legkisebb a családban hét éves, de nem csak számára kedves ez az ünnep, ami összehozza a családot, és meghitt hangulatot teremt karácsony közeledtével. Ablakukba december 6-án kikerülnek az ajándékok, melybe apróbb ajándékok, csokoládé kerül. "Nálunk ez már hagyomány, egy évben sem hagytuk ki, remélem hogy ezután sem fogjuk" - árulta el a hallgató. A fontosabb ünnepeket - így a húsvétot és a karácsonyt is - szűk családi körben ünneplik.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Annamária a Szegedi Tudományegyetemen biológia szakon tanul. Elsőéves hallgatóként a Herman Ottó Kollégiumba is elsőként látogat el hozzá a Mikulás, bár valószínűleg itt már egy kicsit bulisabb lesz az ünnep számára.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Brains - Punnany Massif - Avicii - Pitbull - Christina Aguilera

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.