SZerinTEd? – Agócs Zsanett válaszol

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSC07587Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Meddig tart nálad a bringaidőszak?

Hallgatóinkat ezúttal nem a vizsgaidőszakról, hanem a tél és a zimankós időjárás közeledtével a bringaidőszakról kérdeztük. Rovatunk mai szereplője, Agócs Zsanett kora tavasztól késő őszig kétkerekűje nyergében közlekedik, ha csak teheti. Baján lakik, így kerékpárját sem hozta el otthonról, az itteni tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan közlekedhet az egyetem épületei és a városrészek között. Tervezte, hogy beszerez egy drótszamarat Szegedre is, itt azonban sokszor az autók mellett, az úttesten kell tekerni, amit a reggeli és kora délutáni forgalomban elég veszélyesnek tart a hallgató. Mint mondta, Baján a kerékpárutak legnagyobb része a járda mellett fut, így két keréken is sokkal nagyobb biztonságban lehet ott közlekedni.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Zsanett húszéves, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi kar marketing szakának másodéves hallgatója. Az egyetem után közgazdász vonalon helyezkedne el.

Zenelista:

– Avicii: Wake me up
– Lana Del Rey: Summertime Sadness
– Daft Punk: Get Lucky
– Olly Murs: Right Place Right Time
– Bruno Mars: Treasure

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Újjászervezi kommunikációját az MSZP

Következő sztori

Az országban először Szegeden hallhatjuk Verdi padláson talált művét