Közélet

Rózsát tett a feltört autóba a tolvaj + FOTÓK

Rózsát tett a feltört autóba a tolvaj + FOTÓK

2013. november 11., hétfő
Rózsát tett a feltört autóba a tolvaj + FOTÓK
autofeltoro_001

Elfogták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói azt a 20 éves sükösdi férfit, aki hét autót tört fel Hódmezővásárhelyen.

Az első bűncselekmény október 13-án éjszaka történt.

J. Tamás

egy Gorkij utcában parkoló Opel első ablaküvegét törte be, majd onnan autórádiót, illetve navigációt lopott el. Ezt további hat autó követte. Az éjszaka leple alatt kihasználta a kínálkozó lehetőségeket és a járművekben felejtett értékeket emelte el. október 31-én a temetőből tartott hazafelé, amikor a Nyárfa utcán egy autó lezárt csomagtartóját kinyitotta, abból a hangfalakat és az autórádiót lopta el, majd azok helyére két szál rózsát helyezett - olvasható a rendőrség honlapján. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói november 8-án éjszaka, újabb bűncselekmény előkészületei közben fogták el. A nyomozók kiderítették, hogy figyelőként unokatestvére és annak élettársa segítette, így őket is előállították. A reggelig tartó kihallgatások eredményeként a rendőrök J. Tamást gázolaj, motor és bolti lopással is meggyanúsították. A bűnlajstroma azzal is bővült, hogy október 25-én a Botond utcából ellopott egy autót, Szegedre ment, majd visszavitte és leállt vele annak eredeti helyére. Ráadásul ellene a Bajai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A vásárhelyi nyomozók a házkutatások során a bűncselekményekből származó értéktárgyak jelentős részét lefoglalták. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. Tamást üzletszerűen elkövetett lopás és jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.