Bulvár

Lelkiismereti okokból feladta magát a betörő

Lelkiismereti okokból feladta magát a betörő

2013. november 6., szerda
Lelkiismereti okokból feladta magát a betörő

Önként jelentkezett a Szentesi Rendőrkapitányságon az a 24 éves helyi férfi, aki a 2013 januárja és novembere között többször betört egy mezőgazdasági vállalkozás telephelyére.

A megalapozott gyanú szerint

N. József

először ez év januárjában "látogatta" meg a raktárt. Az épületből – ahova a tolózárat lefeszítve jutott be – fűnyírót, létrát, sarokcsiszolót, fűrészt és hosszabbítót tulajdonított el. A közelben elrejtett zsákmányát azonban nem sokkal később ellopták tőle. A gyanúsított néhány napja az irodaépület ablakán mászott be azzal a céllal, hogy a páncélszekrény tartalmát magához vegye. Már félig átvágta a trezorajtó felfüggesztési pontjait, amikor - vallomása szerint - megszólalt a lelkiismerete és hazament. Másnap önként jelentkezett a Szentesi Rendőrkapitányságon, ahol beismerő vallomásában elmondta, hogy azért adta fel magát, mert a "rendőrök egyébként is elfogták volna." N. József ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.