Sport

Kézilabda: tizedik győzelmére hajt az SZKKSE

Kézilabda: tizedik győzelmére hajt az SZKKSE

2013. november 15., péntek
Kézilabda: tizedik győzelmére hajt az SZKKSE
szkkse_-kszse39_gs

Az SZKKSE-Chance-Exicom egysége zsinórban 10. győzelméért utazik az Inárcs-Örkényhez, míg a KSZSE-Algyő a Szent István Építőket fogadja.

Marosán György

csapata eddig kilenc meccsből kilencet húzott be az NB I/B Keleti csoportjában, amelynek tabelláját veretlenül, száz százalékosan vezeti. Sokáig hasonlóan állt a dorozsmai kézis lányok szombat 14 órai vendéglátója, az Inárcs-Örkény is, amely utóbbi három meccsén azonban nyeretlen maradt: előrehozott találkozón a Nyíradony otthonában kikaptak, majd a Kispest lopott tőlük két pontot, legutóbb pedig a Szent István SE-vel kellett megosztozniuk a krediteken, így 10 mérkőzésen 15 pontot gyűjtve követik a 9 meccsén 18-at gyűjtő SZKKSE-Chance-Exicom egységét. Az esélyes idegenben is természetesen a szegedi gárda, különösen annak tekintetében, hogy a vendéglátók első hét mérkőzésére jellemző menetelés csalóka, hiszen gyengébb, vagy újonc csapatok ellen érték el azokat, illetve olyan egységek ellen, amelyeknek teljesítménye kiszámíthatatlan, mint a DVSC II. Kivételt talán a kiváló formát mutató KSZSE elleni győzelmük jelent, amely ha nem a 3. fordulóban történik, bizonnyal más eredménnyel zárul.

Buchholcz Huba Dóra

tanítványai épp egy másik kiszámíthatatlan egységet, a rapszodikus teljesítményéről is ismert Szent István SE gárdáját fogadja az algyői sportcsarnokban vasárnap 16 órától. A rapszodikus jelző nem túlzás, hiszen a SZIE döntetlenezett a Gyömrővel, az Orosházával és az Inárccsal, kikapott az SZKKSE-től és a Kispesttől, de verte többek között a Vasast és a Nyíradonyt. Ilyen csapatok teszik érdekessé a bajnokságot, ám Algyőn vélhetően a sikereitől diadalittas KSZSE-Algyőnek terem babér, hiszen Forgó Nikolették legutóbb idegenben verték a Kispestet, és kiejtették a kupából a bajnoki menetelő városi riválist, s javában hangolnak a DVSC NB I-es egysége elleni november 20-i nyolcaddöntőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.