Sport

Jelentkezz játékvezetőnek! Decembertől indul a tanfolyam + VIDEÓ

Jelentkezz játékvezetőnek! Decembertől indul a tanfolyam + VIDEÓ

2013. november 20., szerda
Jelentkezz játékvezetőnek! Decembertől indul a tanfolyam + VIDEÓ

Országos játékvezetői tanfolyamot indít decembertől az MLSZ, Csongrád megyében is várják a sípmester-jelöltek jelentkezését.

Az MLSZ-Csongrád Megyei Igazgatóság Játékvezető Bizottsága december elején indítja el az alapfokú játékvezetői tanfolyamot. Jelentkezési feltételek: betöltött 14. életév, orvosi alkalmasságot igazoló tanúsítvány (sportorvosi igazolás), hatósági erkölcsi bizonyítvány (beszerzése és bemutatása a tanfolyam alatt is lehetséges). A képzési idő 35 óra, a tanfolyam díja: 18.500 Ft+ÁFA, melyre a nappali tagozatos diákok engedményt kapnak (iskolalátogatási bemutatása mellet), számukra 12.500 Ft+ÁFA a képzés. Jelentkezési határidő: 2013. december 4-ig. Tanfolyam helye: Szeged, Hódmezővásárhely, (megfelelő számú jelentkező esetén Makó, Szentes). Első oktatási nap december 4. Bővebb felvilágosítás kérhető a 30/205-7539 telefonszámon Mózes Sándortól, vagy a jvtoborzascsongrad@gmail.com e-mail címen. https://www.youtube.com/watch?v=0AZCscESBag

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.