Közélet

Felvonultak a munkagépek Mindszenten

Felvonultak a munkagépek Mindszenten

2013. november 8., péntek
Felvonultak a munkagépek Mindszenten

Mindszenten felvonultak a munkagépek és a kivitelező megkezdte a munkálatokat a Hódosy Imre utcában, melyet a Búzavirág és az Akácfa utcákban folytat a Mindszent Város Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Beruházásának megvalósítása elnevezésű, KEOP-1.2.0/09-11-2011-0049 azonosítószámú projekt keretén belül.

A munkát a Szőlő-parton a házakhoz befutó vezetékek elhelyezésével kezdte meg a kivitelező, azaz a szárnyvezetékeket építik ki és majd csak utána a gerincvezetéket - ismertette a munkafolyamatot a helyszínen

Zsótér Károly

polgármester. Elmondta, hogy még nem teljes a kivitelezői létszám, újabb csoportok érkeznek a munkavégzésre. Hangsúlyozta, hogy a lakosság megelégedésére igyekeznek az aznap kiásott gödröket és árkokat a nap végére betemetni. Örömét fejezte ki, hogy a kivitelező a járda alatt helyezi el a vezetéket, így a járdát nem kell felbontani. Ahogy a szárnyvezetékek elkészülnek, utána kezdik a gerinc kiépítését. Kiemelte, hogy a kivitelező az aznap felbontott szakaszt aznap be is temeti. A polgármester elmondta, hogy a csatornabekötések helye nincs pontosan megszabva, de az előírásokat be kell tartani, azaz az épülettől és a vízbekötéstől 1,5 méterre, a gáz, telefon, elektromos vezetékektől és a villanyoszloptól 1 méterre kell futnia a csőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.