Közélet

Előzeteseben a szegedi álrendőr

Előzeteseben a szegedi álrendőr

2013. november 20., szerda
Előzeteseben a szegedi álrendőr

Bűncselekményből származó ékszereket akart megszerezni egy férfi Szegeden, aki rendőr századosnak adta ki magát.

A police.hu tájékoztatása szerint az akkor még ismeretlen tettes 2013. március 18-án kereste fel a nőt lakásában. Megzsarolta az asszonyt, hogy amennyiben nem mondja meg, hol vannak a férje által állítólagosan ellopott ékszerek, az utcán várakozó akciócsoport elfogja és börtönbe zárja, gyermekei pedig állami gondozásba kerülnek. Miután a sértett közölte, hogy nincs tudomása ékszerekről, a zsaroló távozott. A férfi 2013. augusztus 5-én visszament a nőhöz, de akkor annak férje is otthon volt, aki azonnal hívta a rendőrséget. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette

N. Imrét

. A 42 éves férfit – vallomása szerint - egy korábbi zárkatársa kérte meg, hogy próbáljon kiszedni valamit az asszonyból, hátha annak birtokában vádalkut tudnának kötni. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást befejezte, az iratokat az előzetes letartóztatásban lévő álrendőr elleni vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.