Csongrád megyében minden településen megoldott a lakossági hulladékszállítás

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csongrád megye mind a hatvan településén megfelelően megoldott a hulladékszállítás – hangzott el a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a témában megtartott értekezleten, amelyen az igazgatóság és a kirendeltségek iparbiztonsági, polgári védelmi és hatósági területeinek munkatársai vettek részt – adta hírül Arany-Tóth Attila szóvivő.

A megye hatvan településén tíz szolgáltató végzi a hulladékszállítást – összegezte Gáti Ádám tűzoltó százados, megyei iparbiztonsági főfelügyelő, és az adatsorokból látható volt, hogy a két legnagyobb szolgáltató összesen negyven Csongrád megyei településen végzi a hulladékszállítást. Az értekezlet során szó esett továbbá a veszélyes üzemek külső védelmi terveinek aktualizálásáról, a veszélyes áruszállítás ellenőrzéséről és az annak során történő bírságolás gyakorlatáról, továbbá a szakemberek összegezték a kéményseprő-ipari tevékenység ellenőrzése során szerzett tapasztalatokat is.

Előző sztori

Kézilabda: győzelmével már dobogón a KSZSE!

Következő sztori

Késsel támadt egy férfi az intézkedő rendőrökre Szegeden