Bulvár

Tolerancia-napot tartottak Csongrádon

Tolerancia-napot tartottak Csongrádon

2013. október 12., szombat
Tolerancia-napot tartottak Csongrádon
tolerancia_nap

Tolerancia-napot rendeztek a csongrádi rendőrök: az eseményre olyan roma származású személyek is meghívást kaptak, akiknek az életútja példaként szolgálhat a roma fiatalság körében.

A Csongrádi Rendőrkapitányság október 12-én első alkalommal rendezte meg a Tolerancia-napot - írja a police.hu. A rendezvény célja a roma lakosság felzárkóztatása illetve a Rendőrség és a roma kisebbség közötti konfliktus és előítélet-mentes viszony megteremtése volt. A csongrádi rendőrök bűn- és balesetmegelőzési sátorral várták az érdeklődőket, a szegedi Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum munkatársai pedig a kábítószer- és az alkoholfogyasztás káros hatásaira hívták fel a figyelmet. Az eseményre olyan roma származású személyek is meghívást kaptak, akiknek az életútja példaként szolgálhat a roma fiatalság körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.