Elmondom

SZerinTEd? – Dabi Gergely válaszol

SZerinTEd? – Dabi Gergely válaszol

2013. október 23., szerda
SZerinTEd? – Dabi Gergely válaszol
szerinted03

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mit szólsz a közterületen való alkoholfogyasztás tiltásához?

Alapvetően nem ellenzi a köztéri alkoholtilalmat

Dabi Gergely

, ha kellő "rugalmassággal" kezelik azt. Mint mondta, egy sör elfogyasztásától az utcán még nem válik valaki bűnözővé, sajnos azonban számos példát látott már éretlen viselkedésre. Sok esetben az utcai italozók összetört üvegeket, szemetet hagynak maguk után, a közelben lévő kuka ellenére is széthajigálják a sörös dobozokat - az ilyen viselkedés esetén Gergely jogosnak tartja a rendőri intézkedést. Ő maga mindig figyel rá, hogy ne szemeteljen, ha nincs a közelben szemetes, még az elszívott cigi csikkjét is zsebre teszi ahelyett, hogy eldobná. A legideálisabb megoldás az lenne szerinte, ha kijelölnének a városban bizonyos részeket - például a Tisza partján -, ahol nyáron, a jó időben is gond nélkül kiülhetne az ember elfogyasztani egy hideg sört.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Dabi Gergely a Szegedi Tudományegyetem Ásványtani tanszékén dolgozik tanársegédként. Kedveli a küzdősportokat, sárga öves tékvandós.

Zenelista:

- The Beatles - Fixing A Hole - The Beatles - Sgt. Pepper - Red Hot Chili Peppers - Show Me Your Soul - David Bowie - Five Years - Hobo Blues Band - Édes otthon

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.