Elmondom

SZerinTEd? - Bátori Dániel válaszol

SZerinTEd? - Bátori Dániel válaszol

2013. október 3., csütörtök
SZerinTEd? - Bátori Dániel válaszol
SZS20130924_batori_daniel_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. E havi körkérdésünk: Ha lehetőségeid engednék, tanulnál-e külföldön?

Mai bemutatkozónk

Bátori Dániel

, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karára jár földrajz szakra, ahol most tölti a második évét. A fiatal fiú nagyon szeretne kijutni külföldre, ezért az elmúlt pályázati időszakban megpróbálta beadni jelentkezését, viszont tanulmányi átlaga nem bizonyult elég jónak ahhoz, hogy továbbgörgessék. Daninak Anglia jelenti szíve csücskét. Középiskolás éveiben angol nyelvtanára mesélt neki a szigetországban töltött éveiről, a híres angol hidegvérről, mindez pedig nagyon vonzóvá tette számára a borongós, néha esős királyságot. Mivel Dani ennyire céltudatos, nem ismeri átfogóan az Erasmus nyújtotta egyéb lehetőségeket, de abban teljesen biztos, hogy más európai országba, mint mondjuk Németország a nyelv miatt nem utazna.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Az egyetemista srác úgy gondolja, ha a jövőben sikerül eljutnia Angliába, mindössze egy évet maradna. Ezt az időt inkább a szakmai tapasztalatszerzésre szánja, külföldi munkában egyelőre nem gondolkodik. Úgy fogalmazott, diplomaszerzés után inkább itt szeretné növelni az ország GDP-jét, s csak akkor ugrik fejest egy határon túli munkavállalásba, ha szakmájában sikerülne elhelyezkednie.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Alesso - Axwell - Avicii - Limp Bizkit - Punnany Massif

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.