Sport

Női futball: megtörné rossz sorozatát a Viktória ellen a SZAK

Női futball: megtörné rossz sorozatát a Viktória ellen a SZAK

2013. október 3., csütörtök
Női futball: megtörné rossz sorozatát a Viktória ellen a SZAK
szak_viktoria_17_mj

Szombaton 14 órától a szombathelyi Viktória egységét fogadja a Szegedi AK NB I-es női labdarúgócsapata a Felső Tisza parti stadionban.

A hétvégén már fordul a női NB I alapszakasza, az első fordulóban sima, 7-0-s győzelmet arató Szombathelyt fogadják a szegedi lányok.

Cserenkó Szabolcs

tanítványai eddig két győzelemmel állnak a bajnokságban, míg az esélyesebb ellenfelekkel szemben eddig rendre alulmaradtak. Ezen most változtathat a szegedi "leányság", hiszen a tavalya bajnoki címért versengő, idén egyelőre a dobogóért küzdő, jóllehet így is bombaerős vendég alakulat hajlamos a botlásra. Igaz, épp idegenben száz százalékosak, míg hazai pályán három vereséget is jegyezhetnek az MTK, az Astra és a Ferencváros ellen. A Felső Tisza parti stadionban azonban már sikerült egy-két meglepetést okozniuk Szil Tündééknek komoly ellenfelek ellen, s akár megtörhetik az idén húszesztendős vasi alakulattal szembeni, eddigi rossz szériájukat is. Az összecsapás további pikantériáját adja, hogy a női magyar kupa novemberi 3. körében, a negyeddöntőben újfent Szegeden csap majd össze a két alakulat. A Szeged - Szombathely női bajnoki mérkőzést szombaton 14 órától játsszák a Felső Tisza parti stadion Fű2-es pályáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.