Közélet

Milliós Mercedes-kedvezményekkel vár a szegedi Pappas Auto

Milliós Mercedes-kedvezményekkel vár a szegedi Pappas Auto

2013. október 22., kedd
Milliós Mercedes-kedvezményekkel vár a szegedi Pappas Auto
rajnai_tamas04_gs

Hosszú évek után végre kilábalóban van a válságból a hazai autóipar, a szegedi Pappas Auto szerint elsősorban a fiatal, jó minőségű használt gépjárművekre nőtt meg az igény. Ősszel szinte a teljes Mercedes-modellpalettára igen kedvező akciókkal szolgál a cég.

"Az autóipar hazánkban 2004-2005 környékén ért el a csúcsra, ezekben az években több mint 200 ezer személygépjárművet értékesítettek, a gazdasági válság begyűrűzését követően, 2009 után ez a szám már alig haladta meg a negyvenezret" - magyarázta

Rajnai Tamás

márkavezető. Az egyre szűkülő ügyfélkört főképp a vidéki kisvárosokban működő, gépjárművek értékesítésével foglalkozó cégek sínylették meg, a Vásárhelyi Pál utcában működő Pappas Auto ennek hatására döntött úgy, hogy több lábon szeretne állni: multibrand-értékesítésbe fogott, kollekciójába belekerült a KIA és a Fiat Lancia Jeep is.

Az olcsón vett gépjármű nem mindig kifizetődő

A nehéz éveket követően azonban végre ismét élénkül a hazai gépjárműpiac a szegedi Pappas Auto munkatársa szerint, a legnagyobb "sláger" a fiatal, jó minőségű használt autó. Sokan a régebbi, több százezer kilométert futott gépjárműveket favorizálnák olcsóbb áruk miatt, Rajnai Tamás azonban felhívta a figyelmet: jóval magasabb fenntartási költségük miatt ezek hosszú távon semmiképp sem kifizetődőek. Kiemelte az autószalonban is kínált KIA ajánlatát, amely egy átlagos család számára hét év gondtalan autózást biztosít. Több kedvezménnyel várja vásárlóit az üzlet: a Mercedes A és B-osztályát választók számára - utóbbiak mindegyike hazai gyártmányú, a kecskeméti gyárban készül - ajándék Becker MAP PILOT navigációs berendezést, plusz az akció keretében kamatmentes, forint alapú hitelt biztosít a cég 50%-os önerő mellett, 24 hónapos futamidő esetére. A C-osztály esetében a készlet erejéig kedvezményt biztosítanak, akár hárommillió forintos értékig. A tél, a rossz időjárás közeledtével két négykerék-meghajtású gépjárművüket is az érdeklődők figyelmébe ajánlotta a márkavezető: a Mercedes GLK-nál a négykerék hajtás és az automata váltó felár nélkül biztosított, míg az ML esetében 1 millió 420 ezer forint értékben extra felszereltséget is kínálnak.

Cégük szemlélete szerint legfontosabb az ügyfél elégedettsége, melyet garanciális szolgáltatásaikkal és ISP integrált szervizcsomaggal kívánnak igazolni. A gyári 2 év mellett +2 év garanciát, valamint 120 ezer km-ig ingyenes szervizt biztosítanak ügyfeleik számára - a KIA modellek esetében 7, a FIAT típusoknál pedig 5 év garanciát vállalnak. A Pappas Auto Magyarország egy multinacionális cég hazai leányvállalata - az anyacég Ausztriában, Salzburgban működik, több mint negyven telephelye közül hat található hazánkban. A cégcsoport tevékenységi körébe tartozik az új és használt gépjárművek forgalmazása és szervizelése egyaránt. Piacvezetők Mercedes Benz személy, kis- és nagyhaszongépjármű forgalmazásban, mellette Kia, Fiat és Lancia Jeep személygépjárművekkel is várják az érdeklődőket. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.