Sport

Kézilabda: szombaton Szegeden az alapszakasz csúcsmeccse

Kézilabda: szombaton Szegeden az alapszakasz csúcsmeccse

2013. október 24., csütörtök
Kézilabda: szombaton Szegeden az alapszakasz csúcsmeccse
pick_gyongyos_mj02

Óriási érdeklődés közepette szombaton ismét Pick - Veszprém szuperderbi következik. Elővételben minden jegy elkelt a találkozóra, Zubaiék elszántan készülnek a csatára.

Két hete, október 12-én a Gyöngyös ellen vívta legutóbbi mérkőzését a Pick Szeged. A hevesi ellenfél fejtette ki eddig a leghevesebb ellenállást a Tisza-partiakkal szemben, 30 gólig jutottak Szalafaiék. Ez persze nem sokat jelent, hiszen egy Szeged - Veszprém derbinek egészen más a légköre, s egyébként is kirí a bajnokság többi mérkőzése közül a két Bajnokok Ligája szintű egység összecsapása - még akkor is, ha a Pick történetesen idén EHF Kupázik. A csapat tehát két hete készül a bajnokságot, s talán nem túlzás azt mondani, a bajnoki cím megszerzését nagyban befolyásoló rangadóra. "Az elmúlt héten és ezen a héten is csak erre a meccsre készültünk, sokat videóztunk és különböző taktikai elemeket gyakoroltunk. Úgy érzem, eddig jól dolgoztunk, bízom benne, hogy hétvégén is klappolni fog minden és egy nagyon erős csapattal végig partiban tudunk lenni, s egy jó meccset játszunk. A hazai pálya jelentette előnyt, szurkolóink fantasztikus biztatását mindenképp ki kell használnunk" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Zubai Szabolcs

, a csapat válogatott beállósa. S ha már szóba került az EHF Kupa, a népszerű középső embert a keddi sorsolásról is megkérdeztük. "A Benficát erős középcsapatnak érzem, kaphattunk volna gyengébb, de erősebb csapatot is a mezőnyből. Ha előtte azt mondják, őket kapjuk, aláírtam volna. Komolyabban azonban még nem vizsgáltuk meg az ellenfelet, egyelőre a Veszprémre koncentrálunk" - nyilatkozta. A bajnokság kétségkívül legkiemelkedőbb rangadójára már a meccs előtt kilenc nappal, múlt csütörtökön minden jegy elkelt elővételben, a szombat délután 16 órakor kezdődő gigászok csatája telt ház előtt fog zajlani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.