Festőművészetről, népzenéről, száguldó villamosról, díszpolgárságról

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSCN5065Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma közéleti magazin a Telin Televízióban.

Az adás vendége lesz ezúttal Horváth Péter író, színházi- és filmrendező, dramaturg, valamint Fábri Géza életmű-díjas kobozművész. A kedves nézők ezenkívül láthatnak egy „száguldó riportot”, amelyet a Nagyállomás-Európa liget között közlekedő kettes villamoson készített a Telin TV stábja, valamint egy beszélgetést, amelyet a város egyik szépen felújított terén forgattak, mégpedig egy szegedi, de Tatán díszpolgári címet kapott országgyűlési képviselővel. Az adás végén igazi zenés meglepetés várja a Nézőket: Fábri-Ivánovics Tünde, Szeged aranygyűrűs népdalénekese, művésztanár egy csángó népdalt ad elő Fábri Géza kobozkíséretével.

A Szegedi Panoráma egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv oldalakon is.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Előző sztori

Túró Rudit osztottak a nyeregben ülőknek Szegeden + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Szalámit lopott, majd elfutott a makói férfi

Legutóbbi hasonló cikkek