Közélet

Festőművészetről, népzenéről, száguldó villamosról, díszpolgárságról

Festőművészetről, népzenéről, száguldó villamosról, díszpolgárságról

2013. október 3., csütörtök
Festőművészetről, népzenéről, száguldó villamosról, díszpolgárságról
DSCN5065

Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma közéleti magazin a Telin Televízióban.

Az adás vendége lesz ezúttal

Horváth Péter

író, színházi- és filmrendező, dramaturg, valamint Fábri Géza életmű-díjas kobozművész. A kedves nézők ezenkívül láthatnak egy „száguldó riportot”, amelyet a Nagyállomás-Európa liget között közlekedő kettes villamoson készített a Telin TV stábja, valamint egy beszélgetést, amelyet a város egyik szépen felújított terén forgattak, mégpedig egy szegedi, de Tatán díszpolgári címet kapott országgyűlési képviselővel. Az adás végén igazi zenés meglepetés várja a Nézőket:

Fábri-Ivánovics Tünde

, Szeged aranygyűrűs népdalénekese, művésztanár egy csángó népdalt ad elő Fábri Géza kobozkíséretével. A Szegedi Panoráma egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv oldalakon is. Szerkesztő-műsorvezető:

Kisimre Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.