Kultúra

Edith Piaf-est segíti a szegedi gyógyítást

Edith Piaf-est segíti a szegedi gyógyítást

2013. október 8., kedd
Edith Piaf-est segíti a szegedi gyógyítást
644_edith-piaf01

Jótékonysági Edith Piaf-estet rendeznek október 14-én, hétfőn este 7 órától a szegedi Kisszínházban. Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja. A szervezők az est bevételével a betegellátás körülményeinek javítását szeretnék elérni a szegedi onkoterápiás klinikán.

Az SZTE Onkoterápiás Klinika és

Magyarossy József

ügyvéd Edith Piaf-estet rendez hétfőn este 7 órától a szegedi Kisszínházban. A Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért a Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinika működését támogató magánalapítvány. Célja a betegellátás minőségének, körülményeinek fejlesztésével a klinikán folyó oktató- és tudományos kutatómunka segítése, illetve a daganatos betegségek elleni küzdelem – a megelőzés, a korai diagnózis, az egyénre szabott terápia – serkentése. A betegellátás körülményeinek szinten tartása, javítása, a megnövekedett igények kielégítése az egészségügy jelenlegi helyzetében azonban csakis külső források bevonásával lehetséges, ezért szervezik meg az Edith Piaf-estet a szegedi Kisszínházban. Az esten fellépnek:

Bajza Viki

(Madách Színház),

Borovics Tamás

(Szegedi Nemzeti Színház),

Kara Tünde

(Békéscsabai Jókai Színház), a Szegedi Szimfonikus Zenekar Arany Ezüst Quartettje,

Gyarmati István

zongoraművész,

Nagy Imre Erik

zeneszerző, zongoraművész,

Károlyi Klára

, a Gera Fivérek

Rafa Józseffel

, valamint

Magyarossy József

és barátai. Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja. A jegyek ára egységesen 5 ezer forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.