Edith Piaf-est segíti a szegedi gyógyítást

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

644_edith-piaf01Jótékonysági Edith Piaf-estet rendeznek október 14-én, hétfőn este 7 órától a szegedi Kisszínházban. Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja. A szervezők az est bevételével a betegellátás körülményeinek javítását szeretnék elérni a szegedi onkoterápiás klinikán.

Az SZTE Onkoterápiás Klinika és Magyarossy József ügyvéd Edith Piaf-estet rendez hétfőn este 7 órától a szegedi Kisszínházban. A Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért a Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinika működését támogató magánalapítvány. Célja a betegellátás minőségének, körülményeinek fejlesztésével a klinikán folyó oktató- és tudományos kutatómunka segítése, illetve a daganatos betegségek elleni küzdelem – a megelőzés, a korai diagnózis, az egyénre szabott terápia – serkentése. A betegellátás körülményeinek szinten tartása, javítása, a megnövekedett igények kielégítése az egészségügy jelenlegi helyzetében azonban csakis külső források bevonásával lehetséges, ezért szervezik meg az Edith Piaf-estet a szegedi Kisszínházban.

Az esten fellépnek: Bajza Viki (Madách Színház), Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház), Kara Tünde (Békéscsabai Jókai Színház), a Szegedi Szimfonikus Zenekar Arany Ezüst Quartettje, Gyarmati István zongoraművész, Nagy Imre Erik zeneszerző, zongoraművész, Károlyi Klára, a Gera Fivérek Rafa Józseffel, valamint Magyarossy József és barátai. Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja. A jegyek ára egységesen 5 ezer forint.

Default thumbnail
Előző sztori

Néhány száz forintért verték halálra a szegedi hajléktalant

Default thumbnail
Következő sztori

Megtagadták a vallomást a mórahalmi gyilkosok a szegedi perben

Legutóbbi hasonló cikkek