Elmondom

SZerinTEd? - Bábi Huanita válaszol

SZerinTEd? - Bábi Huanita válaszol

2013. szeptember 26., csütörtök
SZerinTEd? - Bábi Huanita válaszol
SZS20130924_babi_huanita_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. E havi körkérdésünk: Ha lehetőségeid engednék, tanulnál-e külföldön?

Mai bemutatkozónk Bábi Huanita, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar ötödéves politikatudomány szakos hallgatója. Huanitának van némi tapasztalata a külföldi áthallgatás előnyeiről, ugyanis három hetet töltött Kolozsváron, ahol az ottani politikatudomány képzés rendszerébe csatlakozott be. Szerinte gyorsan felvette a kolozsvári ritmust, ezért szívesen kipróbálná magát más országok felsőoktatási intézményeiben is.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal egyetemista lány úgy tapasztalja, aki idegen országban szeretne tanulni, még idehaza alaposan meg kell terveznie a felkészülést. A szegedi egyetemen - legalábbis az ő szakján - nem tartoznak a kötelező tárgyak közé az idegennyelvi kurzusok, csak szabadon választhatókét lehet felvenni belőlük néhányat. Huanita ugyanakkor jó lehetőségeket lát a külföldi áthallgatásban, hiszen olyan tapasztalatokat gyűjthet magába a hallgató, amit idehaza nem, vagy csak részben kap meg. Azzal azonban nem ért egyet, hogy a diákok a kint magukba szívott ismereteket nem Magyarországon kamatoztatják.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

Michael Bubllé Carbonfools Ákos Katie Melua Anima Sound System

Hallgassátok hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.