SZerinTEd? – Bábi Huanita válaszol

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20130924_babi_huanita_001Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. E havi körkérdésünk: Ha lehetőségeid engednék, tanulnál-e külföldön?

Mai bemutatkozónk Bábi Huanita, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar ötödéves politikatudomány szakos hallgatója. Huanitának van némi tapasztalata a külföldi áthallgatás előnyeiről, ugyanis három hetet töltött Kolozsváron, ahol az ottani politikatudomány képzés rendszerébe csatlakozott be. Szerinte gyorsan felvette a kolozsvári ritmust, ezért szívesen kipróbálná magát más országok felsőoktatási intézményeiben is.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal egyetemista lány úgy tapasztalja, aki idegen országban szeretne tanulni, még idehaza alaposan meg kell terveznie a felkészülést. A szegedi egyetemen – legalábbis az ő szakján – nem tartoznak a kötelező tárgyak közé az idegennyelvi kurzusok, csak szabadon választhatókét lehet felvenni belőlük néhányat. Huanita ugyanakkor jó lehetőségeket lát a külföldi áthallgatásban, hiszen olyan tapasztalatokat gyűjthet magába a hallgató, amit idehaza nem, vagy csak részben kap meg. Azzal azonban nem ért egyet, hogy a diákok a kint magukba szívott ismereteket nem Magyarországon kamatoztatják.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

Michael Bubllé
Carbonfools
Ákos
Katie Melua
Anima Sound System

Hallgassátok hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Zeneművészetről, gasztronómiáról, paprikafesztiválról, kobozkurzusról a Telinen

Következő sztori

Közbeszerzések Szegeden: hidegháború Botka hivatala és a jogi bizottság közt?

Legutóbbi hasonló cikkek