Közélet

Lángolt a kazánház, autó borult Szegeden

Lángolt a kazánház, autó borult Szegeden

2013. szeptember 22., vasárnap
Lángolt a kazánház, autó borult Szegeden

Kazánház lángoló tetejéhez és balesetekhez is riasztották a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységeit.

Péntek délután az egyik szatymazi tanyához épített kazánház teteje kapott lángra, amelyet a kiérkezett szegedi egység oltott el - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Arany-Tóth Attila

szóvivő, aki további esetekről is beszámolt. Péntek délelőtt egy kerékpáros motorossal ütközött össze a szentesi Damjanich és Jókai utca sarkán, a baleset helyszínén kifolyt üzemanyagot a szentesi tűzoltók távolították el, míg este a szegedi Vasas Szent Péter utcában két személygépkocsi ütközött össze, amelyek közül az egyik felborult, itt a szegedi egység a járműveket áramtalanította. Szombaton délután a szegedi Jósika utcában a járókelőket veszélyeztető bádoglemezt távolította el az egyik épületről a kiérkezett szegedi egység, majd nem sokkal később a szegedi Lechner téren a járdára hasadt faágat kihúzós létrát alkalmazva távolítottak el a szegedi tűzoltók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.