Sport

Labdarúgás: pontot rabolt a kis Videoton a Szeged 2011-től + FOTÓK

Labdarúgás: pontot rabolt a kis Videoton a Szeged 2011-től + FOTÓK

2013. szeptember 28., szombat
Labdarúgás: pontot rabolt a kis Videoton a Szeged 2011-től + FOTÓK
szeged2011_videoton16_gs

Többet támadott a Szeged 2011, szépen is játszott, de az utolsó percekben a meccslabda Pajovic kezében ragadt, egy másik pedig fölé szállt, így maradt a pontosztozkodás.

Ez tipikusan az a mérkőzés volt a csapat életében, mikor az elhullajtott két pontért nem nagyon lehet hibáztatni a fiúk közül senkit sem. A srácok tisztességgel odatették magukat, jól játszottak, bravúros megoldásokat is lehetett látni, számtalan helyzetet dolgozott ki a támadóalakulat, hátul pedig sugárzott minden bekkről a magabiztosság. A Vidinek egy komoly gólhelyzete akadt csak és néhány veszélyes akciója. A vége azonban mégis döntetlen lett. Ilyenkor szokás azt mondani, hogy nagyon kellett volna még egy gól. Igen, kellett volna, de nem jött a találat, de meccset 1-0-ra is meg lehet nyerni, ez pedig egy olyan találkozó volt, amit be is tudott volna húzni a Szeged 2011-Grosics Akadémia egy soványka találattal csakhogy... a futballban számítani lehet arra is, hogy a pályán kívül is hibázhatnak (amennyiben valóban így történt), ezért aztán az az igazán csodálatos ebben a játékban, hogy a gólokon kívül semmi sem ad nagyobb biztonságot.

Gyula, Grosics-akadémia, 150 néző
2013. 09. 28., 16.00
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Videoton FC II.
Vége a mérkőzésnek!
játékvezető: Czékus Sándor • asszisztens: Varga Balázs, Zsákai Milán
1
-
1

Labdarúgó NB III Közép csoport 5. forduló:

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Videoton FC II. 1-1 (1-0)

Gyula, Grosics-akadémia 150 néző. Vezette: Czékus Sándor (Varga Balázs, Zsákai Milán)

Szeged-Grosics:

Molnár - Kéri, Gadó, B. Kapic, Markovic, Zabari, Dombai (Pászka 85'), Ács, Kis, Geiger, Germán. Vezetőedző: Nyilas Elek.

Videoton:

Pajovic - Silva, Paudits (Farkas 59'), Elek (Havasi 67'), Andrade, Jankovics, Varga, Kiprich, Welo, Tóth (Géresi 60'), Hudák. Vezetőedző: Decarvalho Campelos Vitor.

Gól:

Germán (43'), illetve Welo 11-esből (72').

Sárga lap:

Géresi (86') Nyilas Elek:

"Nagyon csalódottak vagyunk, mert végig jól játszottunk, irányítottuk a meccset, és abban a szituációban, amiben mi vagyunk, minden elvesztett pontnak súlya van. Mindenki motivált volt, odatette magát, de amíg csak 1-0-ra vezetünk, mindig benne van egy olyan hibalehetőség a játékos - és most ahogy láttuk, a játékvezető - részéről, ami komolyan belenyúl a meccsbe. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de most nagyon erősen befolyásolta a mérkőzést, hogy a partjelző büntetőt intett be, miközben a kiugró játékos lesről indult, majd két kézzel lökte védőnket rá a labdára. Még a végén is benne volt a lábunkban a győzelem, jó lett volna, ha megrázza magát valaki. De nem ez történt, viszont senkit sem kell hibáztatni, minden játékosom maximálisan odatette magát."

Online közvetítésünk:

VÉGE
93
Vége a meccsnek. A jobb oldalsó szabadrúgást kifejelték a vendégvédők.
91'
Jankovic lekönyökölte Markovicot. Áll a játék.
90'
Két perc a ráadás.
90'
Markovic tisztán fejelt 6 méterről, de fölé.
89'
Germán lép ki középen de a kifutó Pajovic gyors vetődéssel védi a mellette ellőtt labdát - ziccer volt.
88'
Rohamoz a Szeged, több bejátszott labda, amit kivágnak a vendégvédők az utolsó pillanatban.
86'
Géresi rúg oda.
85'
Pászka jön Dombai helyére.
83'
Jobbról, 22 méterről igencsak jó szögből szabadrúgás. Kis és Zabari a labda mögött, utóbbi tekeri a sorfalba.
81'
Gadó megy fel egy labdával, 35 méterről tüzel, fél méterrel fölé.
79'
Balról, 28 méterről szabadrúgás, de Zabari lágyan tekeri kapura - csemege.
74'
Germán lő hatalmas jobb oldalsó kapufát 28 méteres, laposan suhanó lövésével.
72'
Welo magabiztosan tekerte a büntetőt a jobb alsó sarokba, Molnár az ellenkező irányba mozdult. 1-1
71'
A visszafutó Markovic sodorta el a labdát egy támadó elől, a partjelző int a zászlóval, hogy kéz volt, a szegedi pad egy emberként ugrik fel és reklamál...
69'
Több támadást szerez az utóbbi időben a Videototon, A hármas csere felrázta a vendégeket, a Szeged most védekezik, egyelőre zártan, biztosan.
64'
Havasi jött Elek helyére.
63'
Hudákhoz szállt át egy labda jobbról, a támadó lekezelte a labdát, és hanyag mozdulattal, bal külsővel 18 méterről a kapufa bal felső sarkára tekerte a bogyót - szép mozdulat volt.
60'
Újabb vendégcsere. Tóth helyére Géresi jött. A kispadról pedig bekiabálta a szakvezetés a 4-4-2-es hadrendet...
59'
Paudits helyére Farkas érkezett a Vidibe.
57'
A félidő első kornerét a Szeged rúghatja, Kis labdájára a hosszún érkezett Gadó, de nem tudta jól megfejelni.
53'
Az iram ugyan az, mint az első félidőben, nagy harc középen, férfias szerelésekkel. Legutóbb Kéri és Markovic együttes erővel állította meg a villámgyors Welót.
48'
Egy szép csel után a jobb oldalon Dombai kerül lövőhelyzetbe 28 méteren - egy méterrel lő fölé.
46'
Útjára indult a labda.
SZÜNET
45'
Vége a félidőnek. A Szeged 2011 meggyőző fölényben futballozik, de a fehérvári kontráknál résen kell lenni.
44'
Kéri húzta meg a jobb szélt, félmagas beadását röviden szabadítja fel egy vendégvédő, a lecsorgó labdát Germán középről, 15 méterről a kapu bal oldalába tekeri. 1-0
38'
Ismét ígéretes szabi ezúttal a jobb összekötő helyéről 28 méterről - Kis most a beadást választja, simán blokkolnak a hazaiak.
36'
Egy fehérvári ellentámadás végén, a jobb oldalon Zabarinak kell az utolsó pillanatban belépnie Paudits lövésébe a 16-os vonalán.
32'
Ígéretes szabadrúgás a bal összekötő helyén 25 méterről. Kis a sorfalba teker.
30'
Hudák lőtte el váratlanul 20 méterről a labdát, Molnár tornázott egyet és segítette a felső léc fölé a bőrt.
24'
Micsoda szögletvariáció! Geiger és Kis a bal kornernél, előbbi játékos sarokkal húzza el a Kistől visszakapott labdát az alapvonal mentén, majd bepasszolja Kisnek, aki 17 méterről lő - fél méterrel a hosszú kapufa mellett száll ki a bogyó. Nagy tapsot kap az összjáték.
19'
Markovic lövése vágódik le ismét a falról, és újból csak centikkel suhan mellé. A szöglet Geiger elé kerül, aki félfordulattal lő - egy védőlábnak kell segítenie, hogy fölé szálljon a löket.
15'
Az első veszélyes vendégtámadás végén Andrade lőhet a 16-os jobb sarkától, egy méterrel fölé.
12'
Germán lövése perdül le egy védőről, és centiméterekkel gurul csak el a bal kapufa töve mellett.
10'
Az első szögletet B. Kapic fejelte a védőfalba, majd a lepattanót visszajátszotta középre, ahonnan Zabari tüzelt, Pajovic védett vetődve.
8'
Ismét a jobb oldalt bontotta meg a hazai gárda. Ács ment le, majd cselezett vissza, a középen érkező Kis mellére ívelt, az irányító letette lövésre az érkező Markovicnak a labdát, aki 25 méterrőla kapu fölé tekert.
4'
Nagy elánnal estek egymásnak a felek, a Szeged a jobb oldalon ment le, de a beadás pontatlan volt, a Fehérvár egy felívelt szabadrúgással próbálkozott, amit könnyedén fejelt ki Gadó.
1'
Indul a mérkőzés,a Videoton hozta játékba a labdát!
15.50 Üdvözöljük olvasóinkat! A csapatok befejezték a melegítést, az öltözőbe vonulnak harci mezt húzni. Hamarosan kezdődik a rangadó! Az idő indián nyarat idéző, rekkenő napsütés, 20 fok. Czékus sípmester jelére 16 órakor indul a találkozó, de mi már előtte bejelentkezünk! Beharangozónk itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.