Sport

Labdarúgás: kiütéses SZVSE-győzelem Nagymágocson

Labdarúgás: kiütéses SZVSE-győzelem Nagymágocson

2013. szeptember 1., vasárnap
Labdarúgás: kiütéses SZVSE-győzelem Nagymágocson
szvse_tisza_volan31_gs

Hegyesi Zsolt duplájának is köszönhetően magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Szegedi VSE a Nagymágocs SE otthonában a Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály harmadik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

A két együttes egyaránt beragadt a rajtnál, hiszen a Nagymágocs két forduló alatt mindössze egy pontot gyűjtött, a SZVSE pedig még annyit sem. A mostani pályaválasztó az első körben a Sándorfalvával játszott 0-0-s döntetlent hazai gyepen, majd a Tápé vendégeként szenvedett 2-1-es vereséget. A vasutasok egy kisteleki botlással kezdték a szezont, majd a múlt héten egy fordulatos találkozón a Szentesi Kinizsi vitte el a három bajnoki egységet a SZVSE-pályáról. A kérdés tehát az volt a találkozót megelőzően, mely csapat tud kilábalni szorult helyzetéből. Az első félidő kiegyenlített, küzdelmes játékot hozott, bár a vendégek előtt így is több helyzet alakult ki, ugyanakkor ezeket – egy kivételével – nem tudták gólra váltani

Berki István

tanítványai. Az említett kivételt

Hegyesi Zsolt

gólja jelentette, a vasutasok fiatal játékosa egy oldalról érkező beívelést követően üresen érkezve 5 méterről pofozta a labdát a kapuba. A második játékrészben fokozatosan került fölénybe a SZVSE az ereje fogytán lévő Nagymágocs felett, aminek újabb három vendéggól lett az eredménye. Előbb Hegyesi duplázta meg saját és csapata találatai számát

Kiss Balázs

beadását követően, majd a nagy tehetségként számon tartott

Szántó Dániel

lőtte ki a bal alsót 18 méterről egy rövidre sikerült hazai felszabadítás folyományaként. Az i-re a pontot a második gólnál gólpasszt jegyző Kiss tette fel, miután

Simon István

jobbról érkező beadására érkezett menetrendszerűen. Győzelmével a liga eddigi egyetlen nullpontosa is elkezdett felkapaszkodni a tabellán, a nagymágocsiak pedig abban bízhatnak, jövő héten javítani tudnak majd az Újszegedi TC ellenében.

Labdarúgó megyei I. osztály 3. forduló:

Nagymágocs SE – Szegedi VSE 0-4 (0-1)

Nagymágocs, 150 néző. Vezette: Tóth II Sándor (Bán Imre, Gáleg Ferenc Lajos).

Nagymágocs:

Vígh – Sándor L. (Kerekes), Takács B., Takács Á., Markovics N., Kovács (Farkas), Sándor Z., Markovics I., Fejes (Erdélyi), Makai, Szepesi.

Vezetőedző:

Györgyi István.

SZVSE:

Pluhár – Ágoston (Simon), Fülöp, Báló R., Nagypál, Báló M., Tanács, Busa, Hegyesi (Szabó T.), Szántó, Kiss.

Vezetőedző:

Berki István.

Gólszerzők:

Hegyesi (2), Szántó, Kiss. Györgyi István:

„Hit nélkül, helyzet nélkül, nagyon gyengén játszottunk a mai napon. Pontatlanok voltunk, túl sok labdát adtunk el, amelyet könyörtelenül ki is használt az ellenfelünk. Úgy gondolom, a jobban akaró és pörgősebben futballozó vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.”

Berki István:

„A rosszul sikerült első két forduló után ezúttal lelkes játékkal megérdemelten nyert a csapat. Sok még ugyanakkor a javítanivaló a játékunkban, elsősorban a helyzetkihasználással lesz dolgunk az elkövetkező edzéseken.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.