Közel 300 fiatal dzsúdóst várnak Szegedre szombaton + FOTÓK, VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

cselgancs15_gsValódi cselgáncsnap lesz szombaton a szegedi műjégpályán! A Szegedi Judo Iskola SE szervezésében regionális versenyt, játékos vetélkedőket, és a serdülő Euroliga mérkőzéseit rendezik.

A Szegedi Judo Iskola SE immár ötödik alkalommal rendezi meg a utánpótlás tekintetében nagy jelentőséggel bíró régiós versenyét 2001-2003 között született fiúk és lányok részvételével Diák A, B és C korcsoportokban. Az elmúlt esztendőben 287 versenyző indult a versenyen, ahol hét szegedi cselgáncsozó állhatott a dobogó legtetejére. A tornán Szerbiából és Romániából is érkeznek délvidéki és erdélyi versenyzők, összesen mintegy 250-300 judoka. Az U10-es korosztály kis dzsúdósainak játékos vetélkedőt is rendeznek.

Ezen a versenyen rendezik meg először az Euroliga versenyeit is a serdülőknek (1999-2000), amelyen az említett három ország ifjú cselgáncsozói vesznek részt, akik így még több versenyzési lehetőséget kapnak, hogy nagyobb versenyrutint szerezzenek. Az Euroliga a szombati szegedi rajt után egy héttel, szeptember 14-én Szabadkán folytatódik, majd december 14-én Aradon zárul.

no images were found

Előző sztori

Idős asszonyt helyeztek biztonságba a rendőrök Vásárhelyen

Következő sztori

Réz sírvázákat lopott a szegedi temetőből a 16 éves fiú