Sport

Jutalmak a vízilabdás sikerekért

Jutalmak a vízilabdás sikerekért

2013. szeptember 10., kedd
Jutalmak a vízilabdás sikerekért
Benedek Tibor

Igen sikeres idényt zár 2013-ban a magyar vízilabdasport, amelynek élcsapatai közül a férfiválogatott világbajnok, a női nemzeti együttes pedig bronzérmes lett a nyári, barcelonai vb-n.

Akárcsak gárdáik tagjai, a két szövetségi kapitány, a háromszoros olimpiai bajnokból szakvezetővé előlépett, s már nyitóidényében nagy diadallal jelentkező

Benedek Tibor

, továbbá a tavaly Eb-harmadik és londoni olimpiai negyedik hölgytársulat irányítója,

Merész András

is

Beck Györgytől

, a sportági szövetség (MVLSZ) társelnökétől vehetett át ajándékot munkája elismeréseképpen a kedd esti MVLSZ-ünnepségen. A Magyar Olimpiai Bizottság képviseletében jelen volt

Fábián László

sportigazgató, aki beszédében kiemelte, hogy a vízilabda a zászlóshajója, az egyik legsikeresebb ágazata a magyar sportnak. Az ünnepségen ajándékot vehettek át az Universiádén remeklő csapatok, az egyetemisták-főiskolások júliusi, kazanyi világversenyén aranyérmes férfi- és másodikként végzett női együttes vezetői és tagjai is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.