/

Ivóvízhálózat ellenőrzés Gyálarét, Kiskundorozsma, Újszeged és Tompasziget területén

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat végez szeptember 16. és szeptember 20. között 22 órától 6 óráig Gyálarét, Kiskundorozsma, Újszeged és Tompasziget területén – olvasható a vízmű közleményében.

Az ellenőrzési munkálatok időtartama alatt (22 és 6 óra között) átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a vízmű javasolja, hogy az érintett időszakban, este 22 óráig vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A vízmű munkatársai kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Default thumbnail
Előző sztori

A Jobbik az elszámoltatás folytatását akarja

Default thumbnail
Következő sztori

Hódmezővásárhelyre érkezik a Virágzó vidékünk roadshow

Legutóbbi hasonló cikkek