Közélet

A tükör módszer alapítója a vadasparkban

A tükör módszer alapítója a vadasparkban

2013. szeptember 24., kedd
A tükör módszer alapítója a vadasparkban
kutyafuttaban12_gs

Hogyan lát bennünket a kutyánk, mi is az a tükör módszer? Erről is szó esik többek között a Szegedi Vadasparkban szerda délután, ahol Korom Gábor, a nevelési mód megalapítója tart előadást.

Elméletben és gyakorlatban is megismerkedhetünk az egyre népszerűbb tükör módszerrel szerda délután. A gazdik számára - akár neveletlen, akár jólnevelt kutyus várja őket haza - hasznos információkkal szolgálhat a Szegedi Vadasparkban tartott előadás, melyben kitalálója,

Korom Gábor

beszél e nevelési mód és életszemlélet lényegéről. Az előadás előtt a módszert használó Szegedi Kutya Klub bemutató csoportja tart egy rövid ízelítőt abból, hogy mit is lehet elérni segítségével. Az előadást szeptember 25-én, szerdán este hat órától tartják a Szegedi Vadasparkban. A belépő háromszáz forint, azok számára pedig, akik részt vesznek a klub alapfokú tanfolyamán, ingyenesen látogatható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.