/

A tükör módszer alapítója a vadasparkban

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kutyafuttaban12_gsHogyan lát bennünket a kutyánk, mi is az a tükör módszer? Erről is szó esik többek között a Szegedi Vadasparkban szerda délután, ahol Korom Gábor, a nevelési mód megalapítója tart előadást.

Elméletben és gyakorlatban is megismerkedhetünk az egyre népszerűbb tükör módszerrel szerda délután. A gazdik számára – akár neveletlen, akár jólnevelt kutyus várja őket haza – hasznos információkkal szolgálhat a Szegedi Vadasparkban tartott előadás, melyben kitalálója, Korom Gábor beszél e nevelési mód és életszemlélet lényegéről.
Az előadás előtt a módszert használó Szegedi Kutya Klub bemutató csoportja tart egy rövid ízelítőt abból, hogy mit is lehet elérni segítségével.

Az előadást szeptember 25-én, szerdán este hat órától tartják a Szegedi Vadasparkban. A belépő háromszáz forint, azok számára pedig, akik részt vesznek a klub alapfokú tanfolyamán, ingyenesen látogatható!

Előző sztori

B. Nagy László a Telin TV Panoráma extra műsorában

Következő sztori

Duzzad a kórházi adósság