Közélet

Torlódás alakult ki Röszkén és Ásotthalomnál

Torlódás alakult ki Röszkén és Ásotthalomnál

2013. augusztus 17., szombat
Torlódás alakult ki Röszkén és Ásotthalomnál

A torlódás egyelőre csak a belépő személyforgalmat kényszeríti várakozásra.

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen és Ásotthalmon egy órát kell várakozniuk azoknak, akik Magyarországra szeretnének belépni. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tiszasziget vagy Tompa felé kerülni. Előbbi naponta 7 és 19 óra között tart nyitva. Útnak indulás előtt tájékozódjanak a police.hu határinformációs rovatából.

Korábban:

Egy órát kell várakozniuk azoknak az utazóknak, akik a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen szeretnének Magyarországra belépni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t. A közlés szerint a szabadságról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások nagy száma okozza a torlódást. A határátkelőhely teljes kapacitással működik, ennek ellenére nap közben a várakozási idő a két órát is elérheti a rendőrség várakozása szerint. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Ásotthalom vagy Tiszasziget felé kerülni. Mindkét átkelő naponta 7 és 19 óra között tart nyitva. Egyben javasolják, hogy útnak indulás előtt mindenki tájékozódjon a police.hu határinformációs rovatából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.